Taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan asiantuntija, joko tunnet TAKUn?

Työskenteletkö taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alalla asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä? Tervetuloa ammattijärjestöön, joka tuntee alasi työelämäkysymykset parhaiten. Liittyä kannattaa jo opiskeluaikana!

Tarjoamme jäsenillemme henkilökohtaista tukea työelämässä, valtavan määrän koulutuksia, uravalmennusta sekä vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja. Tärkeää on myös oman alan asiantuntijaverkostoon kuuluminen.

”Jäsenyys on ollut ihan mahtava juttu! Jäsenkoulutusten myötä olen saanut uudenlaisen näkökulman työhöni ja osaamiseeni. Olen ylpeä ammattiliitostani!”

TAKU on valpas edunvalvoja ja työelämän kehittäjä

Jäsentemme käytössä on sekä TAKUn että Akavan Erityisalojen laajat asiantuntijapalvelut. Voit kysyä meiltä neuvoa esimerkiksi työsopimusta tai palkkausta koskien. Jäsenmaksuun sisältyy lisäksi juristi- ja lakineuvonta.

”Teen palkkatyötä ja toimin myös yrittäjänä. Työelämääni kuvaa hyvin sana viidakko. Onneksi se on TAKUlle tuttua ja olen saanut konkreettisia neuvoja.”

”Hoksasin tarkistuttaa kesätyösopimuksen liiton juristilla ja sain hyviä korjausehdotuksia.”

TAKU on valpas työelämän edunvalvoja ja kehittäjä, joka pyrkii edistämään inhimillistä työkulttuuria sekä reiluja työehtoja. Työttömyysturvan TAKUlaisille tarjoaa Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko.

Vain ammattijärjestöt puolustavat työntekijän asemaa

Oletko tullut ajatelleeksi, että taide- ja kulttuuriala voi saavuttaa yhä suuremman vaikuttavuuden järjestäytymisastetta kasvattamalla? Jokainen meistä on pisara meressä.

kuvapalkki2_liity