Osoitetaan yhdessä kantamme hallituksen kaavailemia työelämää koskevia heikennyksiä kohtaan! Akavan Erityisalat jäsenliittoineen osallistuvat STTK:n mielenilmaukseen 18. marraskuuta. Olet tervetullut mukaan!

Akavan Erityisalojen hallitus on päättänyt liiton osallistumisesta STTK:n ja sen jäsenliittojen Kohtuus kaikessa -mielenilmaukseen 18. marraskuuta 2023 Helsingissä. TAKUlaiset voivat siis halutessaan liittyä mukaan.

"Haluamme tälläkin mielenosoituksella ilmaista kantamme paremman työelämän ja neuvottelevan asenteen puolesta ja vaikuttaa siihen, että kaavailtuja heikennyksiä vähintäänkin kohtuullistetaan", Akavan Erityisalojen puheenjohtaja Pasi Hario sanoo.

Aika: lauantai 18.11. n. klo 12-14
Paikka:
Helsingin Kansalaistori, kokoontuminen Oodin edessä (Tunnistat Akavan Erityisalojen porukan kylteistä. Akavan Erityisalat ei ole mukana vielä klo 10.30 Olympiastadionin startissa, koska syysliittokokous pidetään samaan aikaan.)

HUOM! Voit halutessasi osallistua työpaikallasi nyt ilmoitettuun toisen liiton lakkkoon turvallisin mielin, sillä Akavan Erityisalojen hallitus on tehnyt asiasta jäseniä suojaavan järjestöpäätöksen.

Akavan Erityisalat ei maksa lakkoavustusta ulosmarsseihin, poliittisiin lakkoihin tai mielenilmauksiin osallistumisesta. (Mitä ulosmarssi tai poliittinen lakko tarkoittavat? >>)

Haluatko kysyä painostustoimista?

Ota yhteyttä Akavan Erityisalojen työsuhdeneuvontaan. Puhelinaika arkisin klo 9 - 14 (numerot ovat maksuttomia).

  • Julkisen sektorin työsuhdeneuvonta puh. 0800 135 380
  • Yksityisen sektorin työsuhdeneuvonta puh. 0800 135 350

Parempaan työelämään vai pahempaan? Webinaari 29.11.

Mitä heikennyksiä hallitusohjelma merkitsee? Miten muutokset vaikuttavat kukkaroosi? Miksi juuri nyt kannattaa olla liiton jäsen? Tule kuulolle webinaariin, Akavan Eritysalojen asiantuntijat kertovat vastaukset!

Aika: ke 29.11.2023 klo 16.30–17.30
Paikka: webinaari
Ilmoittaudu 27.11. mennessä >>