Parempaan työelämään – vai pahempaan

29marras16:3017:30Parempaan työelämään – vai pahempaanAkavan Erityisalojen asiantuntijat kertovat

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 17:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 29.11. klo 16.30-17.30
Paikka: webinaari

Mitä heikennyksiä hallitusohjelma merkitsee? Miten muutokset vaikuttavat kukkaroosi? Miksi juuri nyt kannattaa olla liiton jäsen? Tule kuulolle webinaariin, me kerromme vastaukset!

Pääministeri Petteri Orpon hallitusohjelma on ollut arvioitavana kesäkuusta lähtien. Toteutuessaan ohjelma muuttaa työelämän pelisääntöjä vahvasti työnantaja- ja yrittäjäjärjestöjen tavoitteita vastaaviksi. Suunta työmarkkinoilla kääntyy työntekijän suojelusta ja tasapainon hakemisesta työnantajapuolen suosimiseen.

Jäsenwebinaarissa käymme läpi hallitusohjelman työelämää koskevia muutoksia ja niiden vaikutuksia työelämään ja työntekijöihin. Tavoitteena on, että webinaarin jälkeen osallistujilla on käsitys siitä, millaisia työelämän muutoksia maan hallitus tavoittelee. Lisäksi kerromme, millaista vaikuttamistyötä Akavan Erityisalat on tehnyt ja tulee tekemään paremman työelämän puolesta.

Kouluttajina toimivat Akavan Erityisalojen edunvalvontajohtaja Helena Lamponen ja yhteiskuntasuhteiden päällikkö Elin Blomqvist-Valtonen.

Ilmoittaudu viimeistään 27.11. >>

Webinaarin tuottaa Akavan Erityisalat.