Oletko kiinnostunut taide- ja kulttuurialan ammatillisesta vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta? Hae mukaan TAKUn hallitukseen!


Haemme 

  • neljää varsinaista jäsentä kaksivuotiskaudelle 2023-2024
  • kahta varajäsentä kaksivuotiskaudelle 2023-2024
  • hallituksen opiskelijaedustajaa vuodeksi 2023

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry:n toimintaa johtaa ja yhdistyksen edunvalvontaa luotsaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja neljä varajäsentä. Hallituksen jäsenistä ja varajäsenistä erovuorossa on aina puolet kerrallaan. Lisäksi hallitukseen kuuluu opiskelijaedustaja, joka valitaan aina vuodeksi kerrallaan.

Toivomme TAKUn hallituksen jäseniltä kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua osallistua oman alansa ammattijärjestötoimintaan.

  • Sinun ei tarvitse olla yhdistysasioista perillä oleva konkari, vaan ennen kaikkea oman alasi kehittämisestä innostunut, aktiivinen ja yhteistyökykyinen taide- ja kulttuurialan asiantuntija.
  • Sinulla on intoa ja halua paneutua oman alasi asioihin ja vaikuttaa niiden kehittämiseen.

Ammattijärjestön hallituksen jäsenenä olet keskeisessä asemassa ja näköalapaikalla vaikuttamassa taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden työolosuhteiden, aseman, koulutuksen ja osaamisen kehittymiseen.

Hallituksen kokouksia on vuodessa noin kahdeksan. Kokousten ulkopuolella toimintaan voi osallistua omien mahdollisuuksien mukaan. Tekemistä ja tilaisuuksia osallistua riittää, mutta emme oleta ja vaadi mahdottomia. Kokouksista maksamme hallituksen jäsenille kokouspalkkion ja korvaamme mahdolliset matkakulut.

Miten haen?

TAKUn jäsenet valitsevat uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet vuosiksi 2023–2024 sekä opiskelijaedustajan ja puheenjohtajan vuodelle 2023 syyskokouksen yhteydessä Helsingissä perjantaina 18.11.2022.

Ilmoittaudu ehdolle hallitukseen tällä lomakkeella viimeistään 10.11.2022.

Toivomme lyhyen esittelyn lisäksi ajatuksiasi järjestön toiminnan kehittämisestä ja taide- ja kulttuurialan edunvalvonnasta. Lisäksi voit halutessasi liittää mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi tai muulle sinusta kertovalle verkkosivulle.

Ilmoittauduthan myös syyskokoukseen, jossa valinnat tehdään!

Toiveemme on, että kaikki hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneet ehdokkaat olisivat läsnä syyskokouksessa perjantaina 18.11. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan >>

Jos et kuitenkaan pysty osallistumaan kokoukseen, voit esittäytyä jäsenistölle myös videotervehdyksen välityksellä, jonka voit liittää hakemuksen yhteyteen. Yhdistyksen sääntöjen mukaan ehdolle avoinna oleviin luottamustehtäviin voi ilmoittautua myös vasta paikan päällä syyskokouksessa.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Nea Leo, nea.leo@taku.fi, 044 066 4800