Tule paikan päälle tai linjoille valitsemaan TAKUlle uusia hallituksen jäseniä ja jännittämään, ketkä saavat tämän vuoden TAKUn työelämäpalkinnot!

Kuka on vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija ja mikä on vuoden teko? Ilmoittaudu mukaan, niin saat tietää ensimmäisten joukossa.

Aika: pe 18.11. klo 15-n. 18.30
Paikka: Ratavartijankatu 2 A (1. krs, kokoustila), 00520 Helsinki tai etäyhteys Zoomilla

Syyskokouksessa hyväksytään TAKUn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja uusia jäseniä. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2023-2024 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2023. Asetu ehdolle hallitukseen tai tule kokoukseen vaikuttamaan, millainen kokoonpano ammattijärjestöäsi luotsaa.

Aloitamme lyhyellä katsauksella TAKUn hallitusohjelmatavoitteisiin ja kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2022 taide- ja kulttuurialan asiantuntija ja teko. Luvassa on siis myös kuumia ajankohtaisia aiheita sekä juhlahumua!

Kokousmateriaali, etäosallistumislinkki sekä ohjeet sähköiseen äänestämiseen lähetetään kaikille kokoukseen ilmoittautuneille ennakkoon sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 14.11.

Syyskokous on avoin kaikille TAKUn jäsenille. Kokoustarjoilujen ja istumapaikkojen määrän varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumisia ennakkoon.

Ilmoittauduthan tällä lomakkeella, osallistuitpa kokoukseen paikan päällä tai etänä.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään keskiviikkona 16.11. sähköpostitse: taku@taku.fi.

Ohjelma

15-15.30 Katsaus TAKUn hallitusohjelmatavoitteisiin

15.30-18 Syyskokous

Sääntömääräiset asiat vuodelle 2022, muun muassa TAKUn hallituksen puheenjohtajan, uusien hallitusten jäsenten sekä varajäsenten ja opiskelijaedustajan valinta (äänestys on mahdollista etäyhteydellä). Vahvistamme myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2023.

18 TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen

Palkitsemme vuoden 2022 taide- ja kulttuurialan asiantuntijan ja teon. Tule siis kuulemaan, ketkä saavat TAKUn historian neljännet taide- ja kulttuurialan työelämäpalkinnot!

- n. 18.30

Lämpimästi tervetuloa mukaan livenä tai linjoilla!