Tule tutustumaan Tampereen TAKUlaisiin ja Kulttuuritalo Laikkuun

22maalis16:3019:00Tule tutustumaan Tampereen TAKUlaisiin ja Kulttuuritalo Laikkuun

Aika

(Tiistai) 16:30 - 19:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ti 22.3. klo 16.30-19, aluksi n. klo 16.30-17 tutustumista Laikkuun
Paikka: Kulttuuritalo Laikku Keskustori 4, 33100 Tampere

Ketä meitä täällä on ja mitä kaikkea me teemme? Tunnetko sinä muita alueesi TAKUlaisia? Ei hätää, emme mekään ja siksi tahdomme kutsua kaikki Tampereen alueen TAKUlaiset mukaan ensimmäiseen viralliseen kokoontumiseemme. Tule tutustumaan muihin, kuulemaan millaista yhteistä tekemistä kuluvaksi vuodeksi on suunnitteilla ja miettimään mitä kaikkea voisimme tulevaisuudessa yhdessä toteuttaa. Voit ottaa myös ystäväsi mukaan!

TAKUn aluetoiminta rantautui vuoden 2022 alussa myös Pirkanmaalle, kun alueelle valittiin kaksi alueyhteyshenkilöä Ninni ja Isabella, joiden tehtävänä on järjestää alueen jäsenistölle yhteistä, verkostoivaa, kehittävää ja hauskaa tekemistä. Paljon on jo suunnitteilla, mutta toimintaa on tarkoitus kehittää jäsenten toiveiden mukaan. 

Maaliskuun tapaamisessa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa, inspiraatiota ja mahdollisuus hyviin keskusteluihin. Aluksi tutustumme yhdessä Kulttuuritalo Laikkuun ja sen toimintaan, eli voit hypätä mukaan myös klo 17, jos se sopii sinulle paremmin. Nähdään Laikussa maaliskuussa!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.3. Ilmoittaudu mukaan >>

Seuraamme koronarajoituksia ja tilaisuus järjestetään vallitsevien rajoitusten puitteissa. Mikäli tilanne ei salli kokoontumisia, siirtyy tapaaminen Teamsiin.

Lisätietoja: Mari Kettunen, mari.kettunen@taku.fi, 044 777 8679