Tule paikan päälle tai linjoille valitsemaan TAKUlle uusia hallituksen jäseniä ja jännittämään, ketkä saavat tämän vuoden TAKUn työelämäpalkinnot!

Kuka on vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija, entä mikä on vuoden teko? Ilmoittaudu mukaan, niin saat tietää ensimmäisten joukossa.

Aika: pe 24.11.2023 klo 16–19
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki tai etäyhteys

Syyskokouksessa hyväksytään TAKUn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 sekä valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja uusia jäseniä. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2024–2025 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2024. Asetu ehdolle hallitukseen tai tule kokoukseen vaikuttamaan, millainen kokoonpano ammattijärjestöäsi luotsaa.

Aloitamme yhteisen tilaisuutemme Kulttuuritalon johtajan tervehdyksellä ja TAKUn palkkakampanjan käynnistyksellä. Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2023 taide- ja kulttuurialan asiantuntija ja teko, ehdotuksia voi jättää 29.10. saakka. Luvassa on siis myös aina ajankohtaisia ja puhututtavia aiheita sekä juhlahumua!

Kokousmateriaali, etäosallistumislinkki sekä ohjeet sähköiseen äänestämiseen lähetetään kaikille kokoukseen ilmoittautuneille ennakkoon sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 17.11.

Syyskokous on avoin kaikille TAKUn jäsenille. Kokoustarjoilujen ja istumapaikkojen määrän varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumisia ennakkoon.

Ilmoittauduthan tällä lomakkeella, osallistuitpa kokoukseen paikan päällä tai etänä.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään maanantaina 20.11. sähköpostitse: taku@taku.fi.

Ohjelma

16.00–16.15 Kulttuuritalon johtaja Emilia Mikkolan tervehdys

16.15–16.30 TAKUn palkkakampanjan käynnistys

16.30–18.30 Syyskokous

TAKUn hallituksen puheenjohtajan, uusien hallitusten jäsenten sekä varajäsenten ja opiskelijaedustajan valinta (äänestys on mahdollista etäyhteydellä). Vahvistamme myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024.

18.30 TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen 

Vuoden 2023 taide- ja kulttuurialan asiantuntijan ja teon palkitseminen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan livenä tai linjoilla!