Oletko kulttuurialan tai humanistisen alan opiskelija? TAKU on sinua varten! Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn jäseneksi liittyminen kannattaa jo opiskeluaikana - saat heti käyttöösi laajat palvelut sekä edut. Lue lisää alempaa!

Kun liityt syyskuussa, saat 10 € lahjakortin Tikettiin ja osallistut kahden Museokortin arvontaan (á 74 €)! (Kampanja voimassa 1.-30.9.2022)

opiskelijakampanja_verkkosivu

Millaisia jäsenetuja TAKU tarjoaa?

Jäsenetuihimme kuuluu mm. matkavakuutus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä henkilökohtainen neuvonta esim. työharjoittelusuhdetta koskevissa ongelmatilanteissa.

Voit myös osallistua maksuttomiin asiantuntijaosaamista kehittäviin koulutuksiin tai varata ajan uravalmennukseen, josta saat vinkkejä työnhakuun, työhaastatteluun ja CV:n tai LinkedIn-profiilin tekemiseen. Lisäksi käytössäsi on hyvinvointia tukevat Member+ -palvelut.

Opinnäytetyövaiheessa TAKUn jäsenet voivat hakea TAKUtukea (á 1000 €).

Saat lukuisia rahanarvoisia etuja, mutta jäsenmaksua ei tarvitse maksaa opintojen aikana, ellet käy samaan aikaan työssä. Mahdollisista palkkatuloista opiskelijajäsen maksaa 1,3 % jäsenmaksua.

Kurkkaa etuja tarkemmin >>

Vastaamme kysymyksiisi ja olemme tukenasi

Tuntuvatko työelämän sopimustekstit käsittämättömiltä? Mikä on TES? Mitä eroa on työsopimuksella ja toimeksiantosopimuksella? Ei hätää, voit kysyä meiltä. Tuemme jäseniämme myös työ- ja harjoittelusopimuksen tekemisessä.

Tiesithän, että ammattijärjestön jäsenenä voit kerryttää ansiosidonnaisen työttömyysturvan työssäoloehtoa jo opiskeluaikana esim. palkallisessa työharjoittelussa tai kesätyössä ollessasi? Tämä on hyödyksi, jos et työllisty heti opintojesi päätyttyä.

Tule mukaan 3500 asiantuntijan joukkoon! Liittyä kannattaa jo opiskeluaikana - ja juuri nyt saat extraetuja! TAKUn jäseneksi liitytään Akavan Erityisalojen lomakkeen kautta:

Liity jäseneksi >>

Keitä TAKUlaiset ovat?

Jäsenistöömme kuuluu mm. taiteiden tutkimuksen, kirjallisuuden, taidehistorian, kulttuurintutkimuksen, kuvataidekasvatuksen, kuvataiteen, visuaalisen viestinnän, muotoilun ja kulttuurituotannon asiantuntijoita.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Liity jäseneksi >>

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Ota yhteyttä järjestökoordinaattori Helmi Saukkoriipiin,
puh. 040 561 8967 (ark. klo 9-16), helmi.saukkoriipi@taku.fi

Pssssst... jos olet jo jäsen, palkitsemme sinut 50 € SuperLahjakortilla, kun kaverisi liittyy mukaan suositeltuasi jäsenyyttä hänelle! SuperLahjakortti käy yli 100 liikkeeseen tai elämykseen.