Ota aikaa osaamisesi päivittämiseen tai aivan uusien taitojen opettelemiseen! Koulutusten joukossa on jokaiselle taatusti jotain: tutustu ja ilmoittaudu.

Syyskaudella 2023 jäsenillemme on tarjolla mm. tekoälyyn, työhyvinvointiin, fasilitointiin sekä reilun työelämän käytäntöihin liittyviä maksuttomia koulutuksia. Alla on lyhyet johdannot niistä muutamiin, koko koulutuskalenterin löydät täältä. Koulutukset tuottaa Akavan Erityisalat.

Tutustu tekoälyn mahdollisuuksiin

Tekoälyn mahdollisuuksista toimia työnteon tukena puhutaan nyt paljon. Akavan Erityisalat vinkkaa mikroyrittäjille suunnatusta seminaarista, jossa keskustellaan tekoälyn tarjoamista kasvuedellytyksistä ja tuodaan esiin konkretiaa.

Entäpä haluaisitko tietää, miten voit tekoälyn avulla tuottaa vaikkapa osaamisestasi kertovan esittelyvideon? Tällainenkin koulutus on tulossa jo elokuussa, työkaluna Lumen5.com!

25.8. AKY kouluttaa: Tekoäly ja kasvu – miten hyödynnän tekoälyn uuden murroksen?
31.8. Sinäkin osaat! Esittelyvideo tekoälyn avulla -työpaja

Opi sanoittamaan osaamistasi ja laita myös LinkedIn-profiili kuntoon!

Kaipaatko selkeyttä oman osaamisesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen? Hyppää mukaan koulutukseen, jossa opit kuinka vakuuttaa esihenkilösi, yhteistyökumppanisi tai rekrytoija osaamisestasi.

Jos haluat oppia, miten tuot osaamistasi esiin myös LinkedInissä, osallistu ihmeessä lisäksi tähän paneutuvaan webinaariin!

2.10. Osaaminen näkyviin! Kuinka kerron itsestäni -työpaja
11.10. LinkedIn-alkeet -työpaja: profiili kuntoon

Näkökulmia mielen hyvinvointiin työelämässä

Työelämässä tapahtuvat muutokset kuormittavat helposti mieltä. Miten muutosjoustavuutta eli resilienssitaitoja voidaan vahvistaa? Syyskuussa järjestettävä webinaari tarjoaa tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, joita voit soveltaa oman työn sekä työyhteisön arkeen (yhteistyössä Mieli ry).

Syyskuussa pureudutaan myös psykologisesti turvallisen työyhteisön rakennuspalikoihin ja sen inhimillisiin esteisiin (yhteistyössä TJS ja Mieli ry). Lokakuussa sukelletaan tunteiden käsittelyyn osana työhyvinvointia ja työelämää.

15.9. Muutoksessa mukana – resilienssi mieli työssä
21.9. Psykologisesti turvallinen työyhteisö
13.10. Mieli ja tunteet työssä

Työsuhteen ehdot, työyhteisösovittelu, Whistleblowing

Akavan Erityisalat kouluttaa myös reilun työelämän kehittämiseen tarvittavia taitoja. Mitä tarkoittaa esim. työelämän väärinkäytöksistä ilmoittavien suojeluun tarkoitettu Whistleblowing-direktiivi?

Kuinka toimia, jos työyhteisössä kytee ristiriitoja tai erimielisyyksiä? Haluaisitko tietoa työyhteisösovittelusta, sen käytettävyydestä eri tilanteissa sekä prosessista itsestään?

Tai mitä tehdä, jos työnantaja haluaa muuttaa nimikettäni ja vaihtaa toimenkuvani? Koulutuksessa opit mm. käytännön työsuhdejuridiikkaa ja neuvottelutaitoja.

24.8. Whistleblowing-direktiivi – mikä on ilmoittajasuojelulaki?
29.8. Mikä ihmeen työyhteisösovittelu?
31.10. Työsuhteen ehtojen muutostilanteet

Katso Akavan Erityisalojen koko koulutuskalenteri syksylle 2023 >>

Hyödynnä myös EduHousen koulutukset

Jäsenemme saavat käyttöönsä myös EduHousen digi-, some- ja työelämätaitoja kehittävät koulutukset. Tutustu innostavaan tarjontaan ja ilmoittaudu >>