Yrittäjä

Aivan omat aikataulut sekä työ- ja vapaa-ajan rajanvetoa? Vapautta ja vastuuta? Työttömyys- ja sosiaaliturvaa koskevia kysymyksiä? Taide- ja kulttuurialan yrittäjälle yhteisön tarjoaa TAKU.

Erilaiset yrittäjyyden muodot ovat tuttuja taide- ja kulttuurialoilla. TAKU tuntee myös alan erityiskysymykset. Valitsemalla oman alasi ammattijärjestön, liityt samalla vahvaan vertaisverkostoon.

Yrittäjät ja ammatinharjoittajat saavat meillä samat jäsenedut kuin palkansaajat. Lisäksi tarjolla on kohdennettuja palveluita, kuten mentorointi ja työnohjaus. Ainoastaan työttömyyskassan jäsenyys on hoidettava erikseen esimerkiksi Yrittäjäkassan kautta.

Jäsenetuina koulutuksia, vakuutusturvaa sekä mm. lakipalvelu

Arvokkaimman perusturvan yrittäjäjäsenillemme muodostavat edunvalvonta, koulutukset, matka- ja vapaa-ajanvakuutukset, vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä sopimusneuvonta ja lakipalvelu. Katso lisää akavalaisen yhteisön yrittäjäjäsenen eduista!

Tulevaisuudessa yhä useampi toimii yrittäjänä. Työurat monimuotoistuvat ja on tavallista työskennellä välillä palkansaajana, välillä yrittäjänä tai molempia samanaikaisesti. TAKU tarjoaa taide- ja kulttuurialan ammattilaiselle tukea, pysyvyyttä ja yhteisön. Tule rohkeasti mukaan ja olet eturintamassa!

TAKUn omat sisällöt

Haasteena oman osaamisen tunnistaminen?

Opiskelu-, koulutus- ja työtaustaan liittyvä osaaminen on helppo paikallistaa, mutta tunnistatko myös henkilökohtaiset kykysi ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat taitosi?

Näkökulmia työssä jaksamista tukemaan

Kun työelämä muuttuu yhä haastavammaksi, on viisasta virittää avuksi oman energian johtaminen, resilienssi ja itsemyötätunto. Lue vinkkejä!

Oman osaamisen tuotteistaminen

Miten luovasta osaamisesta voi muotoilla asiakaslähtöisiä ostettavissa olevia kokonaisuuksia ja ansaintamallin? Entä miten ylisektorista kysyntää voi edistää?

Tutustu eri tilanteissa ajankohtaisiin palveluihin sekä etuihin: