Kuka loihtii sisältöä Suomen kesään? Tule mukaan kulttuurialan työtä ja erilaisia työtehtäviä esiin tuovaan kampanjaan.

Mitä kaikkea onnistuneen tapahtuman järjestäminen vaatii? Kuka tuottaa kulttuuritapahtumat? Kuka saa hommat sujumaan? Kuka loihtii todellista luksusta Suomen kesään? Kutsumme taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan asiantuntijat mukaan tekemään työtään näkyväksi kesän 2023 aikana. 

Työskenteletkö kulttuurialalla työtehtävässä, jonka aikaansaannoksia ilman Suomen kesä olisi paljon värittömämpi? Tämä työ tuottaa tuloksia, jolla on laajat kerrannaisvaikutukset, mutta alan asiantuntijaosaamisen osuus ja merkitys jäävät usein piiloon julkisesti näkyvän taakse.  

Tuodaan yhdessä esiin työtä luksusalalla!  

  • Osallistu jakamalla somessa (Facebook, Instagram/ Instagram-story, LinkedIn) kuva itsestäsi ja/tai tiimistäsi työn touhussa.
  • Muistathan tarvittaessa kysyä julkaisuluvan.
  • Kirjoita postaustekstiin vaikkapa muutama rento rivi työpäivän tunnelmistasi: Mitä sait aikaan tänään? Mitkä ovat fiiliksesi? 
  • Kuvissa saa näkyä mehevä työnmaku. Myös tiimityön tai tarvittavien suurten ponnistusten näkyminen on kiinnostavaa!
  • Käytä hashtageja #luksusala #kulttuuriala #TAKU
  • Tägää tapahtuma, johon ottamasi kuva liittyy.
  • Muista tägätä myös TAKU 😉
  • Voit liittyä mukaan kampanjaan olitpa freelancer, kesätyöntekijä, yrittäjä tai vakituisessa työsuhteessa.  

Kulttuurikesä 2023 alkakoon! Ilman tuottajia, koordinaattoreita, viestijöitä, markkinoijia, kuraattoreita, toiminnanjohtajia ja muita kulttuuri-, taide- ja tapahtuma-alan työntekijöitä tämäkään kesä ei olisi täyttä luksusta. 

Millaista taustatyötä festariviikonlopun huippuhetket vaativat? Kuka saa kaivurit liikkumaan, kuka järkkää bajamajat sinne missä niitä tarvitaan? Kuka huolehtii tiedonkulun? Tai mitä kaikkea on tehtävä ennen kuin taidenäyttelyn ovet avataan? Odotamme innolla kuviasi! 

Tiesitkö?

Taide- ja kulttuuriala työllistää maassamme noin 130 000 henkilöä. Taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-ala on huomattava kasvuala, jonka toimintaedellytyksistä huolehtimisella on suuri merkitys koko yhteiskunnan elinvoimalle. 

TAKU tukenasi työelämän käänteissä!

Haluatko neuvoa työsopimusta koskeviin kysymyksiin? Ota yhteyttä >>
Katso TAKUn ja Akavan Erityisalojen tuottamat palkkasuositukset >>