Urasuunnittelu

Pohditko, miten saavuttaisit mieluisan suunnan urallesi? Millaiset asiat tukisivat (työ)hyvinvointiasi tai miten työelämätoiveesi voisivat toteutua?

TAKU urasuunnittelu

TAKUn jäsenetuihin kuuluu sekä uravalmennus että mahdollisuus hakea mentorointi­ohjelmaan. Tutustu näihin alempana! Oman osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen, urasuunnittelu ja työnhaku ovat myös jäsenkoulutustemme toistuvia teemoja.

Lisäksi TAKU tarjoaa jäsenilleen henkilökohtaista neuvontaa, taku@taku.fi

salla_m2024

"Onhan tämä aivan poikkeuksellinen jäsenpalvelu. Kulttuurialalla (...) tällaista tukea ja turvaa tarvitaan."

Salla Mistola
kulttuurialan erityisasiantuntija, TAKUn jäsen

Uravalmennus

Tarjoamme jäsenillämme asiantuntevaa valmennusta. Uravalmennuksesta saat –

Tukea työnhakuun. Oman osaamisen kirkastaminen, työnhakukäytännöt, piilotyöpaikkojen löytäminen, työhakemuksen ja CV:n tekeminen, työhaastatteluihin valmistautuminen.

Apua urasuunnitteluun ja työssä kehittymiseen. Omien tavoitteiden ja valintojen kirkastaminen, oman osaamisen tunnistaminen, palkkaneuvotteluihin valmistautuminen, kouluttautuminen.

Vahvistusta työhyvinvointiin. Työssä jaksaminen, työn ja muun elämän yhteensovittaminen, tunteet työelämässä, työpaikan pulmatilanteet. Työhyvinvointikysymyksissä ohjausta antaa psykologi.


Uravalmennuksen tuottavat Akavan Erityisalat ja Coolla. Katso lisää ja varaa aika. Voit hyödyntää myös oman osaamisen tunnistamiseen, urasuunnitteluun tai työnhakuun liittyvää laajaa materiaalipankkiamme, jonka löydät Akavan Erityisalojen verkkoportaalista.

Mentorointiohjelma

TAKU tarjoaa ryhmämentorointia työelämässä jo oleville jäsenilleen. Keskeistä on oman osaamisen tunnistaminen, merkityksellisyyden tunteen kirkastaminen, urasuunnittelu sekä alan asiantuntijoiden keskinäinen vertaistuki. Mentorointiohjelma käynnistyy parin vuoden välein, hakuajasta tiedotetaan jäsenviestinnässä. Katso lisää >>

Tukea työnhakuun

Jäsenemme voivat lähettää curriculum vitaensa sekä työhakemuksensa meille sparrailtavaksi, mutta tarjoamme myös muuta tukea työnhakutilanteessa yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa.

Verkosta löytyvällä Startti työnhakuun -kurssilla pääset tutustumaan mm. työnhakukanavien löytymiseen, työnhakuasiakirjoihin sekä työsopimuksen tärkeimpiin kohtiin.

Tutustu tarkemmin >>