Videotyöhakemus – Miten ja miksi? (Tampere)

13helmi09:0011:30Videotyöhakemus – Miten ja miksi? (Tampere)

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 11:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: keskiviikko 13.2.2019 klo 9–11:30
Paikka:  Teho-osasto, Poliklinikka, Sairaalankatu 5-7 B1, 33100 Tampere

Videotyöhakemus on työnhaun nykypäivää. Millainen on videotyöhakemus ja miten sellainen kannattaa tehdä? Entä miten erottua työnhaussa videotyöhakemuksella?

Koulutuksessa käydään läpi videotyöhakemuksen sisällön ja muodon lähtökohtia. Koulutuksen pääsisältö on viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien harjoitteiden kautta. Harjoituksissa voit halutessasi hyödyntää videointia omalla älypuhelimellasi.

Koulutuksen vetäjänä toimii viestinnän ja puheen kouluttaja Terhi Meriläinen. Halutessasi voit verkostoitua kouluttajan kanssa jo etukäteen Twitterissä @TerhiMerilainen sekä LinkedInissä

Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:in kanssa.

Mukaan koulutukseen mahtuu 7 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 7.2. erikseen.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, viimeistään 6.2. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967