Videotyöhakemus – Miten ja miksi? (Oulu)

26helmi16:0018:30Videotyöhakemus – Miten ja miksi? (Oulu)

Aika

(Tiistai) 16:00 - 18:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: tiistai 26.2.2019 klo 16–18:30
Paikka: Vanhan Paloaseman viiniholvikabinetti, Kauppurienkatu 24, -1 krs, Oulu

Videotyöhakemus on työnhaun nykypäivää. Millainen on videotyöhakemus ja miten sellainen kannattaa tehdä? Entä miten erottua työnhaussa videotyöhakemuksella?

Koulutuksessa käydään läpi videotyöhakemuksen sisällön ja muodon lähtökohtia. Koulutuksen pääsisältö on viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien harjoitteiden kautta. Harjoituksissa voit halutessasi hyödyntää videointia omalla älypuhelimellasi.

Koulutuksen vetäjänä toimii viestinnän ja puheen kouluttaja Marja Suurpalo. Halutessasi voit verkostoitua kouluttajan kanssa jo etukäteen Twitterissä: @msuurpalo sekä LinkedInissä

Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:in kanssa.

Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 20.2. erikseen.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, viimeistään 19.2. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967