Valmistaudu tulevaisuuteen (webinaari)

06helmi18:0019:00Valmistaudu tulevaisuuteen (webinaari)Tulevaisuuskäsitteet tutuiksi

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Webinaarissaan Sitran Mikko Dufva johdattaa tulevaisuusajatteluun. Miten tulevaisuudesta voidaan tietää, miten tulevaisuuksia käytetään ja miten haastetaan tulevaisuusoletuksia. Webinaari kattaa tulevaisuuksien tarkastelun, tekemisen ja laajentamisen periaatteet ja antaa yleiskatsauksen megatrendeihin, yhteiskunnallisiin visioihin ja heikkoihin signaaleihin. Tavoitteena on tehdä tulevaisuudet helpommin lähestyttäviksi ja arkisemmiksi ja auttaa ymmärtämään erilaisia asenteita ja lähestymistapoja tulevaisuuksia kohtaan.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua kolmeen webinaariin tänä keväänä. Lippuja voi kevään aikana varata enintään kahteen webinaariin jäsentä kohden. Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00 ja tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Webinaarit:
30.1. Blogaamisesta ammatti
6.2. Valmistaudu tulevaisuuteen – tulevaisuuskäsitteet tutuiksi
13.2. Rohkeasti töihin ulkomaille

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

  • Haluat oppia kuvittelemaan useita erilaisia tulevaisuuksia
  • Haluat ottaa tulevaisuustermit haltuun
  • Haluat analysoida kriittisesti viimeisimpiä villityksiä ja suhtautua kriittisesti muualta tuputettuihin tulevaisuuksiin

Ilmoittaudu webinaariin

 

MIKKO DUFVA

Mikko Dufva on Sitran tulevaisuusasiantuntija. Hän tarkastelee työkseen tulevaisuuden kehityskulkuja, niiden välisiä jännitteitä ja tulevaisuuteen liittyviä mielikuvia. Lisäksi hän pyrkii tunnistamaan ei-ilmeisiä, mutta tulevaisuuden kannalta merkittäviä asioita. Mikolla on laaja kokemus ennakoinnista ja hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi tulevaisuutta koskevan tiedon tuottamisesta ja systeemisestä ennakoinnista. Hän toimii tulevaisuuden tutkimuksen seuran puheenjohtajana ja toimittaa joutaessaan Ennakointikupla-podcastia.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967