Toivoa ja toimintaa - tapahtuma- ja kulttuurialan kestävä kehitys

30maalis11:0015:00Toivoa ja toimintaa - tapahtuma- ja kulttuurialan kestävä kehitys

Aika

(Keskiviikko) 11:00 - 15:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 30.3.2022 klo 11–15
Paikka: Pellavalounge, Erkkilänkatu 11, Tampere

TOIVOA JA TOIMINTAA -työpajan tarkoituksena on lisätä tietoutta ja jakaa kokemuksia kestävästä kehityksestä.  Mitä tarkoittaa vastuullinen johtajuus? Millä voimme lisätä tietoutta ympäristössämme? Päteekö ’uusi normaali’ myös kestävään kehitykseen? Mitä ainakin pitäisi tehdä, jotta pääsisi alkuun?

Kutsumme sinut yhteiseen työpajaan jakamaan ajatuksia sekä kuulemaan muiden alalla toimivien alustuksia siitä, miten voimme yhdessä luoda kestävämpää kulttuuria koronapandemian aikana ja sen jälkeen. Työskentely järjestetään terveysturvallisesti.

Työpaja on kolmiosainen, ja osallistujien toivotaan osallistuvan sen kaikkiin osiin. Ensimmäinen kokoontuminen järjestetään 30.3.2022 kello 11-15 Pellavalougessa osoitteessa Erkkilänkatu 11 (7.kerros), 33100 Tampere. Kaikille osallistujille tarjotaan ensimmäisessä työpajan osassa ilmainen, vegaaninen lounas paikanpäällä. Seuraavat kaksi kokoontumista järjestetään webinaareina.

Ilmoittautuminen työpajaan julkaistaan facebook-tapahtumassa myöhemmin: https://www.facebook.com/events/284369080505506/?active_tab=discussion

Työpaja on osa Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksen Poikkeustila ja resilienssi tapahtumatalouden organisaatioissa tutkimus- ja kehittämishanketta (ESR). Hankkeessa kehitetään kulttuurialan tapahtumatalouden resilienssiä eli kestävyyttä ja palautumista pandemian aiheuttamasta poikkeustilanteesta yhdessä alan toimijoiden kanssa. Työpajat ovat hankkeen keskeinen toimintamuoto.

Hankkeen nettisivut:
https://projects.tuni.fi/resilienssi-tapahtumataloudessa/ (suomeksi)
https://projects.tuni.fi/resilience-in-culturaleconomy/ (in English)
Hanke Twitterissä: @ResilienssiT

TOIVOA JA TOIMINTAA -työpajan suunnitteluun ja järjestämiseen ovat osallistuneet hankkeen pääjärjestäjän lisäksi: Annastina Airaksinen (Ylöjärven kaupunki), Jaana Eskola (Koneen säätiö, Saarenkartano), Nea Leo (TAKU), Raisa Siivola (Suomen Jazzliitto) sekä Tero Toivanen (Helsingin yliopisto).