Tapaa kulttuurialan kollega Rovaniemellä

20maalis16:3019:00Tapaa kulttuurialan kollega Rovaniemellä

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

Kulttuuritalo Korundi

Tapahtuman tiedot

Aika: keskiviikkona 20.3. klo 16:30–19
Paikka: Kulttuuritalo Korundi, Lapinkävijäntie 4

TAKU ja Museoalan ammattiliitto MAL kutsuvat Lapin alueen jäsenensä yhteiseen kollegatapaamiseen 20.3. Rovaniemellä. Kollegatapaamisessa tutustutaan kaupungin kulttuuritarjontaan ja muihin kulttuurialan ammattilaisiin. Myös opiskelijat ovat tervetulleita!

Kollegatapaaminen pidetään Korundissa, jossa pääsemme tutustumaan Korundin näyttelyihin opastetulla kierroksella. Opastuksen jälkeen on mahdollisuus ajatustenvaihtoon ja verkostoitumiseen kuohuviinitarjoilun äärellä.

Ohjelma:
16.30-17.30 Opastus Korundin näyttelyihin
17.45-19.00 Kuohuviinitarjoilu ja jutustelua Korundin kahvilassa

Opastuksen ja kuohuviinitarjoilun välissä on pieni hetki aikaa tutustua näyttelyihin omatoimisesti.

Korundissa ovat esillä näyttelyt Place of Origin, joka esittelee Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimmat ilmiöt ja teokset Anchoragen museon kokoelmasta, Jenny ja Antti Wihurin kokoelmaa esittelevät Con Amore, ajatusleikkeihin ja itsestäänselvyyksien kyseenalaistamiseen kannustava Nukinkurin sekä juuri avattu Prima Vista, joka esittelee uutuuksia Wihurin rahaston kokoelmasta. Lisäksi esillä on Lapin taiteilijaseuran maaliskuun kuukauden taiteilijan Essi Korvan näyttely.

Kollegatapaaminen on avoin ja maksuton TAKUn ja MALn jäsenille. Tapaamiseen mahtuu 14 kummankin ammattijärjestön jäsentä, eli yhteensä 28 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan tapaamaan kulttuurialan kollegoja!

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtumaan on rajattujen paikkojen ja tarjoilun mitoittamisen takia pakollinen ja sitova. Ilmoittautuminen ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä su 17.3. mennessä.

HUOM! Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | 040 561 8967

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!