TAKUn syyskokous

19marras15:0018:30TAKUn syyskokous

Aika

(Perjantai) 15:00 - 18:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: pe 19.11. klo 15-18.30
Paikka: TAKUn koulutustila, Mikonkatu 8 A, Helsinki tai etäyhteys Zoomilla

Tule paikan paikan päälle tai linjoille valitsemaan TAKUlle uusia hallituksen jäseniä ja jännittämään, ketkä saavat tämän vuoden TAKUn työelämäpalkinnot. Kuka on vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija, kenet palkitaan vuoden työnantajana, mikä on vuoden teko? Ilmoittaudu mukaan, niin saat tietää ensimmäisten joukossa.

Syyskokouksessa hyväksytään TAKUn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja uusia jäseniä. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2022-2023 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2022. Asetu ehdolle hallitukseen tai tule kokoukseen vaikuttamaan, millainen kokoonpano ammattijärjestöäsi luotsaa.

Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2021 taide- ja kulttuurialan asiantuntija, työnantaja ja teko.

Kokousmateriaali, etäosallistumislinkki sekä ohjeet sähköiseen äänestämiseen lähetetään kaikille kokoukseen ilmoittautuneille ennakkoon sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan, innostu ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 15.11:

Syyskokous on avoin kaikille TAKUn jäsenille. Kokoustarjoilujen ja istumapaikkojen määrän varmistamiseksi pyydämme kuitenkin ilmoittautumisia ennakkoon. Ilmoittauduthan siis mukaan tällä lomakkeella, osallistuitpa kokoukseen paikan päällä TAKUn toimistolla tai etänä. 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään keskiviikkona 17.11. sähköpostitse: taku@taku.fi.

Ohjelma

klo 15-17.30 syyskokous: sääntömääräiset asiat vuodelle 2021, muun muassa TAKUn hallituksen puheenjohtajan, uusien hallitusten jäsenten sekä varajäsenten ja opiskelijaedustajan valinta (äänestys on mahdollista etäyhteydellä). Vahvistamme myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022.

klo 17.30 TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen
Palkitsemme vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntijan, teon ja työnantajan. Tule siis kuulemaan, ketkä saavat TAKUn historian kolmannet taide- ja kulttuurialan työelämäpalkinnot vuonna 2022!

Vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija kunniamaininta myönnetään henkilölle, joka on ansiokkaasti edustanut taide- ja kulttuurialaa esim. pitkällä ja monipuolisella uralla tai alaa kehittävillä ideoilla sekä uusilla näkökulmilla.

Vuoden taide- ja kulttuurialan teko -kunniamaininta myönnetään esimerkiksi kollektiiville, kampanjalle tai tapahtumalle, joka on nostanut esiin yhteiskunnallisesti merkittävän teeman tai taide- ja kulttuurialan merkitystä.

Vuoden taide- ja kulttuurialan työnantaja -kunniamaininta myönnetään taide- ja kulttuurialan reilulle työnantajalle, joka on omalla esimerkillään kehittänyt alan työympäristöä ja/tai omaa työpaikkaansa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Nea Leo | nea.leo@taku.fi | puh. 044 066 4800
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry