TAKUn Kulttuurikahvit

18touko08:3009:30TAKUn KulttuurikahvitEpäasiallinen kohtelu työelämässä

Aika

(Keskiviikko) 08:30 - 09:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: keskiviikko 18.5. klo 8.30–9.30
Paikka: Zoom (linkki lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille)

Kaipaatko keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme tasaisin väliajoin alan ajankohtaisiin teemoihin TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä! Tervetuloa mukaan!

Toukokuussa keskustelemme epäasiallisesta kohtelusta työelämässä. 

Aiheeseen meidät johdattaa Arts Management -ohjelmasta valmistunut musiikin maisteri, freelancertuottaja Meri Jaakola,  joka on perehtynyt aiheeseen pro gradu -tutkielmassaan. Keväällä 2022 valmistuneessa, tuoreessa tutkielmassaan Meri Jaakola selvitti, mitkä taide- ja kulttuurialan rakenteet ja erityispiirteet mahdollistavat epäasiallisen kohtelun olemassaolon ja jatkumisen. Gradu on tehty yhteistyössä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn kanssa.

Mukana keskustelemassa on esittävän taiteen ja taiteen rahoituksen parissa työskennellyt FM, kulttuurituottaja (YAMK) Salla Mistola. Mistola on TAKUn hallituksen jäsen.

Kulttuurikahvihetkissä myös osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä TAKUn jäsenyyttä. Kutsu siis seuraksi myös kollegasi ja kaverisi!

Ilmoittaudu mukaan 16.5. mennessä tällä lomakkeella.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ps. Meri Jaakolalta valmistuu myöhemmin keväällä myös opas TAKUn käyttöön. Opas esittelee Jaakolan gradun löydökset, kertoo eri epäasiallisen kohtelun muodoista, esittelee tapausesimerkkejä kulttuurialalta ja kertoo TAKUn tarjoamista resursseista tilanteissa, joissa epäasiallista kohtelua on kohdattu. Opas on työkalu epäasiallisen kohtelun kohtaamiseen, ja sitä voi käyttää myös esimerkiksi henkilöstön perehdytyksen materiaalina. 

Lisätietoja:

Nea Leo | nea.leo@taku.fi | puh. 044 066 4800
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry