TAKUn koulutus: Onnistu palkka- ja palkkioneuvotteluissa

08marras17:0020:00TAKUn koulutus: Onnistu palkka- ja palkkioneuvotteluissa

Aika

(Tiistai) 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: ti 8.11. klo 17-20
Paikka: Zoom

Miten menestyä palkka- ja palkkioneuvotteluissa? Miten neuvotella omalle työlle kohtuullinen hinta? Mitä sopimusoikeuden perusteista kannattaa tietää?

Koulutuksessa käydään läpi sopimusoikeuden perusteet ja TAKU ry:n olemassa olevat minimipalkkasuositukset sekä käytännön neuvotteluvinkit rahasta puhumiseen ja oman hinnoittelun perustelemiseen. Koulutuksen jälkeen osaat keskustella työsi arvosta aiempaa varmemmin.

Ohjelma

  • Sopimusoikeuden perusteet, tärkeimmät sovittavat asiat (mm. sitovan sopimuksen syntyminen, maksettavan korvauksen juridinen luonne, yleisimmät ongelmatilanteet).
  • Taku ry:n minimipalkkasuositukset
  • Rahasta puhuminen (käytännön neuvotteluvinkit, toimivat perustelut, tunteiden hallitseminen)
  • Loppukeskustelu

Kouluttaja

Koulutuksessa osallistujia ohjaa ja sparraa maamme eturivin neuvottelukouluttaja Lottaliina Pokkinen, viulisti ja juristi (OTL). Jo yli 20 vuoden ajan hän on auttanut artisteja, kirjailijoita, kuvataiteilijoita ja muita luovien alojen tekijöitä heidän sopimusneuvotteluissaan. Sopimus- ja neuvottelukulttuurin kehittäjänä Lottaliina on omassa intohimoammatissaan.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä >
Ilmoittautuminen päättyy to 3.11. klo 24.

Luento tallennetaan, ja se on katsottavissa TAKUn jäsensivuilla 31.1.2023 asti.


Turvallisemman tilan periaatteet

TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle. Lue turvallisemman tilan periaatteet tapahtumasivun alaosasta.