Rohkeasti töihin ulkomaille (webinaari)

13helmi18:0019:00Rohkeasti töihin ulkomaille (webinaari)Unelmat vievät ulkomaille

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Tässä webinaarissa puhutaan urasta, joka ei riipu maasta tai mantereesta. Oletko haaveillut muutosta ulkomaille, mutta kansainväliset työkuviot tuntuvat vierailta? Tai toivoisitko kansainvälistä uraa, vaikka pysyisit kotimaassa? Ella Peltonen kertoo oman uratarinansa kautta, miten kansainvälinen työ toimii, millaisia haasteita monessa eri maassa työskentelystä voi tulla, ja miten elää arkea useammassa eri maassa. Webinaarin luonne on keskusteleva, ja erityisesti kuulijoiden omat tarinat ja kysymykset ovat tervetulleita!

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua kolmeen webinaariin tänä keväänä. Lippuja voi kevään aikana varata enintään kahteen webinaariin jäsentä kohden. Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00 ja tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Webinaarit:
30.1. Blogaamisesta ammatti
6.2. Valmistaudu tulevaisuuteen – tulevaisuuskäsitteet tutuiksi
13.2. Rohkeasti töihin ulkomaille

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

    • Haaveilet kansainvälisestä urasta.

    • Haluat vinkkejä verkostoitumiseen Suomessa ja ulkomailla.
    • Olet kiinnostunut kansainvälisestä työstä, sen antoisuudesta ja haasteista.

Ilmoittaudu webinaariin

ELLA PELTONEN

Ella Peltonen on tietojenkäsittelytieteestä väitellyt tutkija, jonka erikoisalaa ovat arkipäivän tekoäly ja erilaiset sensorilaitteet.

Hän on asunut Suomen lisäksi Englannissa ja Irlannissa, mutta liikkuvat työtehtävät vievät kaikkialle maailmalle Australiaa myöten ja töitä voi tehdä missä vain, missä on Internet-yhteys. Kovan tieteellisen sisällön lisäksi Ella haluaa näyttää, miten kiinnostava ja monipuolinen ICT-ala voi olla. Ellaa voi seurata Twitterissä tunnuksella @Ella_Peltonen.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967