Pyhtäältä pöydältä -tapahtuma

17kesä(kesä 17)10:3018(kesä 18)18:30Pyhtäältä pöydältä -tapahtumaPyhtäältä pöydältä

Aika

17 (Perjantai) 10:30 - 18 (Lauantai) 18:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 17.–18.6.
Paikka: Pyhtään Kulttuuritalo, Pyhtää

TAKU on mukana tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävässä yhteiskunnallisessa Pyhtäältä pöydältä -keskustelutapahtumassa.

Tapahtumaan on saatu mukaan joukko huippupuhujia ja -vieraita, joihin voit tutustua tarkemmin tapahtumalinkistä: https://www.pyhtaaltapoydalta.fi/

Mistä on kyse?

Pyhtäältä pöydältä on uusi yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jossa pieni on kaunista ja miljöö kotikutoista. Mukana on kuitenkin myös ripaus kokemusta, sillä Pyhtään kunta (est.1347) täyttää tänä vuonna 675 vuotta.

Siksi Pyhtään Kulttuuritalon pihalla haetaan vastauksia suuriin kysymyksiin kuten siihen, mitä Suomi seuraavaksi tarvitsee. Mihin rahkeemme riittävät, kun maailma muuttuu ja talous myllertää? Mikä on oikein ja kohtuullista?

Ja koska se lava nyt sattuu siinä olemaan, niin illalla pannaan tietysti bileet pystyyn.

TAKU mukana tapahtumassa

TAKU ja Tapahtumateollisuus moderoivat tapahtumassa yhdessä paneelikeskustelun pe 17.6. klo 13.30 otsikolla Onko epätyypillisestä työstä tullut työelämän valtavirtaa?

Onko sana epätyypillinen työ aikansa elänyt? Tulisiko suomalaisen yhteiskunnan ymmärtää työ jo nykyään laajemmin ja monipuolisemmin? Miten suomalainen työelämä kehittyy ja mitkä mekanismit hidastavat kehitystä? Onko meillä jo nyt olemassa ”kaksoisstandardi”, jossa todellisuus ja julkishallinnon mekanismit sekä mielikuvat työstä eroavat toisistaan merkittävästi? Onko ongelma vanha valta, vanhat rakenteet vai molemmat? Puuttuuko meiltä kyky reformiin?

Liput myynnissä nyt – TAKUn jäsenille liput jäsenhintaan

TAKUn jäsenillä on mahdollisuus ostaa tilaisuuteen liput jäsenhinnalla (155 euroa). Linkki jäsenhintaisiin
lippuihin löytyy jäsenkirjeestä 5/2022. Tarvittaessa voit pyytää linkkiä myös sähköpostilla osoitteesta
taku@taku.fi.