LIFT — New Dimensions of Media, Arts and Culture

17lokaKokopäiväinen18LIFT — New Dimensions of Media, Arts and Cultureuusi kansainvälinen media-, kulttuuri- ja taidealojen sekä luovan talouden ammattilaisten festivaali

Aika

lokakuu 17 (Keskiviikko) - 18 (Torstai)(GMT+03:00)

Sijainti

Kaapelitehdas

Tapahtuman tiedot

Juuri nyt maailma tarvitsee yhdessä tekemistä, luovuutta ja merkityksellisiä tarinoita!

LIFT — New Dimensions of Media, Arts and Culture  on uusi kansainvälinen media-, kulttuuri- ja taidealojen sekä luovan talouden ammattilaisten festivaali Helsingin Kaapelitehtaalla 17.-18.10.2018.

LIFT yhdistää median, taiteen ja kulttuurin täysin uudella tavalla. Ohjelmassa on genrerajat ylittäviä keynote-puheenvuoroja, paneelikeskusteluja, työpajoja, face2face-tapaamisia, pitchaus-kisa (haku auki 30.8. saakka). Mukana mm. HBO:n Westworld -ohjelman tekijöitä, performanssitaiteilija Heidi Kilpeläinen, valokuvataiteilija-yrittäjä Nanna Hänninen, taiteilija-elokuvantekijä Paola Suhonen ja cooliuden kuraattori Tuija Seipell.

Festivaali on kansainvälinen ja sen ohjelma on englanniksi, osa työpajoista ja puheenvuoroista pidetään suomeksi. Tykkää LIFTistä myös Facebookissa.

LIFTin toteuttavat yhdessä Yle, Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Helsingin kaupunki, AVEK, TAIKE, TAKU ry, Sun Effects, Creative Finland and AGMA Agents and Managers in Creative Industries.

TAKUn jäsenille liput erikoishintaan

LIFT tarjoaa TAKUn jäsenille normaalilipun puoleen hintaan. Lisätietoja ja alennuskoodi jäsenviestissä. Jäsenyys on todistettava tapahtumaan saapuessa eli otathan jäsenkorttisi mukaan. Alennuksen saa vain normaalihintaisesta lipusta.

Jos et ole saanut TAKUn sähköpostia, tarkistathan jäsentietosi kirjautumalla Akavan Erityisalojen verkkoasioinnissa:  https://verkkoasiointi.akavanerityisalat.fi

LIFTin lippukauppaan

@lifthelsinki
#LIFThelsinki