Hyvä johtaja – pomoverkosto IV

23loka09:3011:30Hyvä johtaja – pomoverkosto IVJohtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Aika

(Keskiviikko) 09:30 - 11:30(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: keskiviikko 23.10.2019 klo 09.30–11.30
Paikka:  TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 b 7, 00100 Helsinki

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Tule mukaan Hyvä johtaja – pomoverkostoon. Osallistu vain yhteen tilaisuuteen, tai kerää koko sarja!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamiskoulutukseen keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavan johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja strategiataitoja. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Koulutuksessa keskitytään seuraaviin aiheisiin ja kysymyksiin:

▪ Strategiaa luodaan yhdessä ja jatkuvana prosessina, jotta pysytään relevantteina ja elossa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jota mullistavat palvelujen digitalisoituminen, tekoälyn käytön lisääntyminen, ihmisten eläminen yhä vanhemmiksi jne.
▪ Kuka johtaa strategiatyötä ja keiden kanssa? Miten tulevaisuus huomioidaan?
▪ Mitä on strategian visualisoiminen: Visio ja strategiakanvaasit
▪  Miten strategiasta viestiminen tehdään kiehtovalla ja innostavalla tavalla? Strategiset tarinat, joiden osaksi voimme mielikuvitella itsemme, eli samaistua.

Mukaan koulutukseen mahtuu noin 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta erikseen.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu koulutukseen.

Hyvä johtaja -verkoston kaikki tapaamiset & teemat

14.2.2019  I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito
9.5.2019 II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja
5.9.2019 III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?
23.10.2019 IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Kieliasiantuntijat ry:n, Museoalan ammattiliitto MALn ja Viesti ry:n kanssa. Sisällöistä vastaavat UpPartnersin kouluttajat Sonja Grönlund-Lamminsalo ja Johanna Tuutti.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967