Hyvä johtaja – pomoverkosto III

05syys10:0012:00Hyvä johtaja – pomoverkosto IIIJohtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?

Aika

(Torstai) 10:00 - 12:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 5.9.2019 klo 10–12
Paikka:  TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 b 7, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu koulutukseen 20.8. mennessä.

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Tule mukaan esihenkilötyöhön keskittyvään Hyvä johtaja – pomoverkostoon. Osallistu vain yhteen tilaisuuteen, tai kerää koko sarja!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamiskoulutukseen keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavan johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja strategiataitoja. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?

Koulutuksessa keskitytään seuraaviin teemoihin:

▪ Miksi: Jotta johdettava oppii johtamaan itseään
▪ Tunne itsesi ja tunne johdettavasi (erottelutyylit yleisesti, kuten DiSC, enneagrammi jne.)
▪ Valmentavan ja coachaavan johtamisen ydintaidot: luottamuksen ja läheisyyden rakentaminen, myötätunnon ja tunneälyn kehittäminen, aktiivinen kuunteleminen, rehellinen ja tehokas viestiminen, tietoisuuden herättäminen ja näkökulmien avartaminen, ongelmanratkaisukyvyn kehittäminen ja edistymisen varmistaminen
▪ Työkaluja, kuten 3K, GROW, CPS, PDCA
▪ Johdettavan asettamat tavoitteet ja saavuttamat tulokset, henkilöstötutkimukset

Kouluttajana Johanna Tuutti Certified Business Coach Master®, valmentaja, organisaatioviestinnän ja viestintätaitojen kehittämisen asiantuntija.
Johanna on valmentanut, kouluttanut ja ohjannut johtajia ja heidän yksiköitään viestimään ja vuorovaikuttamaan koko työuransa, osana viestintäyksikön johtajan roolia vuodesta 1989 ja valmentaja-yrittäjänä vuodesta 2012. Kansainvälinen korporaatiokokemus IBM:stä ja Metsä Groupista. Erikoistunut johtajan viestinnän ja vuorovaikutuksen valmentamiseen. Johtajan viestinnän onnistumisen ytimessä ovat itsen tunteminen ja intohimo jatkuvaan oppimiseen yhdessä organisaation omien ihmisten sekä sidosryhmien ja yhteisöjen edustajien kanssa. Johannan toinen erikoisala urakehityksen tukeminen uravalmentamisen ja myös mentorointikeskustelun keinoin. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus järjestötoiminnasta.

Verkostoidu Johannan kanssa LinkedIn:ssä.

Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kuusi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 26.8. mennessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 29.8. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Hyvä johtaja -verkoston kaikki tapaamiset & teemat

14.2.2019  I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito
9.5.2019 II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja
5.9.2019 III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?
24.10.2019 IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Kieliasiantuntijat ry:n, Museoalan ammattiliitto MALn ja Viesti ry:n kanssa. Sisällöistä vastaavat UpPartnersin kouluttaja Johanna Tuutti.

Lisätietoja:
Mari Kettunen|mari.kettunen@taku.fi|puh. 044 777 8679