Hyvä johtaja – pomoverkosto II

09touko10:0012:00Hyvä johtaja – pomoverkosto IIJohtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

Aika

(Torstai) 10:00 - 12:00(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 9.5.2019 klo 10–12
Paikka:  TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 b 7, 00100 Helsinki

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyy esihenkilötyöhön keskittyvä Hyvä johtaja – pomoverkosto. Osallistu vain yhteen tilaisuuteen, tai kerää koko sarja!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamiskoulutukseen keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavan johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja strategiataitoja. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

Koulutuksessa käydään läpi seuraavia aiheita:

▪ Sidosryhmien inspiroiminen, yhteiskunnalliseen keskusteluun vaikuttaminen, toimialakuvan rakentaminen, kehityksen vauhdissa pysyminen
▪ Johtajan ainutlaatuiset vahvuudet ja tarinan rakentaminen.
▪ Keskustelukumppanit ja yleisöt, kuten työtoverit, tiimi, vertaiset, asiantuntijaverkostot
▪ Johtajan viestinnän aihealueet, tekstit, kuvat, videot ja aihetunnisteet
▪ Onnistumisen askeleet sosiaalisissa medioissa, kriisien ja sudenkuoppien ehkäiseminen
▪ Analytiikan avulla kehittäminen

Kouluttajana Johanna Tuutti Certified Business Coach Master®, valmentaja, organisaatioviestinnän ja viestintätaitojen kehittämisen asiantuntija.
Johanna on valmentanut, kouluttanut ja ohjannut johtajia ja heidän yksiköitään viestimään ja vuorovaikuttamaan koko työuransa, osana viestintäyksikön johtajan roolia vuodesta 1989 ja valmentaja-yrittäjänä vuodesta 2012. Kansainvälinen korporaatiokokemus IBM:stä ja Metsä Groupista. Erikoistunut johtajan viestinnän ja vuorovaikutuksen valmentamiseen. Johtajan viestinnän onnistumisen ytimessä ovat itsen tunteminen ja intohimo jatkuvaan oppimiseen yhdessä organisaation omien ihmisten sekä sidosryhmien ja yhteisöjen edustajien kanssa. Johannan toinen erikoisala urakehityksen tukeminen uravalmentamisen ja myös mentorointikeskustelun keinoin. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus järjestötoiminnasta.

Verkostoidu Johannan kanssa LinkedIn:ssä.

Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 3.5. koulutusta erikseen.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 2.5.. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu 9.5. koulutukseen tästä!

Hyvä johtaja -verkoston kaikki tapaamiset & teemat

14.2.2019  I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito
9.5.2019 II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja
5.9.2019 III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?
24.10.2019 IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Kieliasiantuntijat ry:n, Museoalan ammattiliitto MALn ja Viesti ry:n kanssa. Sisällöistä vastaavat UpPartnersin kouluttajat Sonja Grönlund-Lamminsalo ja Johanna Tuutti.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967