Pomoverkosto: Psykologinen turvallisuus

18maalis09:0011:00Pomoverkosto: Psykologinen turvallisuusPsykologinen turvallisuus

Aika

(Torstai) 09:00 - 11:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Hyvä johtaja – Pomoverkosto: Psykologinen turvallisuus
Aika: torstai 18.3.2021 klo 9-11
Paikka: zoom-etäyhteys

Psykologinen turvallisuus tarkoittaa kulttuuria ja ilmapiiriä, jossa kaikki kokevat olevansa turvassa. Tällöin työyhteisössä ei vallitse virheiden tekemisen pelko tai negatiivinen kilpailu, ja organisaatiossa suhtaudutaan toisiin myönteisesti sekä uskotaan lähtökohtaisesti hyvään tahtoon. Mokat on helppo myöntää ja niistä opitaan. Lisäksi kokeileminen ja rohkea rajojen ylittäminen on sallittua ja siihen kannustetaan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, miten psykologista turvallisuutta voi rakentaa ja ylläpitää. Alustuksen jälkeen seuraa ohjattua keskustelua aiheen pohjalta.

Saat vastauksia mm. kysymyksiin:
-Mitä psykologinen turvallisuus on
-Miten se näkyy työpaikalla
-Miksi psykologinen turvallisuus on tärkeää
-Miten psykologista turvallisuutta voi vahvistaa

Kouluttaja Nina Lyytinen, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL), on toiminut työterveyshuollon tehtävissä vuodesta 2011. Ninan osaamisalueisiin kuuluvat yksittäisten työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen sekä esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen. Hän on perehtynyt erityisesti nykyajan ja tulevaisuuden työn, eli aivotyön kuormitustekijöihin.

Ilmoittaudu 11.3. mennessä >>

Mukaan mahtuu 9 TAKUn jäsentä. Tilaisuus on jäsenille maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdollisesta esteestä 11.3. mennessä. Varasijoilla oleville ilmoitamme mahdollisesta vapautuvasta paikasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoja:
Vilja Byström | vilja.bystrom@taku.fi | puh. 040 561 8967

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta.

Kevään viimeinen Hyvä johtaja – Pomoverkosto -tilaisuus:
6.5. klo 9-11 Näin onnistun johtajana, mentaalivalmentaja Matti Hentinen.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Aito HSO:n kanssa.