Hyvä johtaja – pomoverkosto I

14helmi10:0012:00Hyvä johtaja – pomoverkosto IPalautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito

Aika

(Torstai) 10:00 - 12:00(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 14.2.2019 klo 10–12
Paikka: TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 b 7, 00100 Helsinki

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyy esihenkilötyöhön keskittyvä Hyvä johtaja – pomoverkosto. Osallistu vain yhteen tilaisuuteen, tai kerää koko sarja!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamiskoulutukseen keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavan johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja strategiataitoja. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito

Palautteen antaminen on yksi esihenkilön tärkeimmistä taidosta. Aina palautteen antaminen ei ole helppoa, olipa sitten kysymyksessä positiivisen tai rakentavan palautteen antaminen ja aina esihenkilö ei tunnista niitä hetkiä, jossa palautetta voisi antaa.
➢Koulutuksessa osallistujat saavat välineitä palautteen antoon ja osallistujat oppivat tunnistamaan herkemmin ”palautetilanteet”

Vaikeita esihenkilötilanteita on ei toivottuun toimintaan puuttuminen. Puuttumisen takana pitää olla välittäminen, ei oma suuttumus henkilöä kohtaan. Aito välittäminen on sitä, että henkilö asetetaan vastuuseen omista teoistaan toisin sanoen puututaan henkilön toimintaan.
➢ Koulutuksessa osallistujat saavat välineitä ei toivottuun toimintaan puuttumiseenEnsimmäisessä tilaisuudessa on myös kokonaisohjelman käynnistävät elementit, mukaan lukien osallistujien tutustuttaminen toisiinsa.

Kouluttajana Sonja Grönlund-Lamminsalo (MBA, BBA).
Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti. Kouluttajana Sonjan tavoitteena on löytää asiakkaan kannalta paras ratkaisu, joka on vietävissä arkeen. Sonjan vahvuutena on taito hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida tarvittavat toimenpiteet. Valmentajana Sonja on saanut positiivista palautetta kyvystä luoda luottamuksellista yhteishenkeä ja saada osallistujat puhumaan vaikeistakin asioista sekä saada heidän sitoutumaan sovittuihin toimenpiteisiin. Sonja on kouluttautunut myös työyhteisösovittelijaksi

Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 7.2. erikseen.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta viim. 6.2. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu 14.2. koulutukseen tästä

Hyvä johtaja -verkoston kaikki tapaamiset & teemat

14.2.2019  I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito
9.5.2019 II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja
5.9.2019 III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?
24.10.2019 IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Kieliasiantuntijat ry:n, Museoalan ammattiliitto MALn ja Viesti ry:n kanssa. Sisällöistä vastaavat UpPartnersin kouluttajat Sonja Grönlund-Lamminsalo ja Johanna Tuutti.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967