Blogaamisesta työ (webinaari)

30tammi18:0019:00Blogaamisesta työ (webinaari)Kuinka löytää oma unelmiensa työ ja menestyä siinä?

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Webinaarissa Satu Rämö kertoo, kuinka on saavuttanut unelmiensa työn ja kuinka kuka tahansa voi onnistua siinä. Jokainen on hyvä niissä asioissa, joiden tekemisestä eniten nauttii. Mutta mistä tietää, mikä tekee työssä onnelliseksi? Kuinka löytää oma unelmiensa työ ja menestyä siinä? Webinaarissa vastataan näihin kysymyksiin konkreettisten esimerkkien kautta.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua kolmeen webinaariin tänä keväänä. Lippuja voi kevään aikana varata enintään kahteen webinaariin jäsentä kohden. Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00 ja tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Webinaarit:
30.1. Blogaamisesta ammatti
6.2. Valmistaudu tulevaisuuteen – tulevaisuuskäsitteet tutuiksi
13.2. Rohkeasti töihin ulkomaille

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

  • Haluat uskoa siihen, että onnellisuus on menestymisen korkein muoto. Myös töissä.
  • Haluat että omasta työpäivästäsi häviää rangaistuksen maku.
  • Haluat tietää, miten esimerkiksi bloggaamisesta, ratsastusharrastuksesta tai vaikka jäätelöstä voi saada itselleen hyvän työn.

Ilmoittaudu webinaariin

 

Satu Rämö

on viestintäalan yrittäjä, joka tuottaa tarinoita ja tietoa kirjoina, lehtijuttuina, applikaatioina, blogeina ja podcasteina.

Parhaimmillaan hän on tehdessään kovista faktoista koukuttavaa ja vastaanottajaa kiinnostavaa viihdettä. Satu asuu tällä hetkellä Islannissa ja tekee viestintäyrittäjätöiden ohella kaikkeaa muutakin, joka tekee hänet onnelliseksi: islanninhevosvaelluksia, design-kauppaa ja perheen kanssa matkailua. Satu kirjoittaa ajatuksiaan päivittäin ylös harrastuksen ja työn rajoilla seilaavaan Salamatkustaja-blogiinsa.

Tule mukaan innostumaan blogaamisesta ja kehittelemään omaa unelmatyötäsi.

Lisätietoja:
Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967