Asiantuntijana kulttuurialalla

06touko16:3018:00Asiantuntijana kulttuurialallawebinaari taide- ja kulttuurialan opiskelijoille

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Aika: ke 6.5. klo 16.30-18.00
Paikka: livestriimi

Mitä ovat kulttuurintutkijan vahvuudet työelämässä? Entä miten rakentaa omaa osaamistaan työelämää ajatellen?

Tervetuloa kuulemaan työstä kulttuurialalla sekä alan ammattilaisten osaamisesta TAKUn ja Museoalan ammattiliitto MALn vuosittaiseen Kulo-webinaariin!

Kulttuurintutkimuksen opiskelijajärjestö Kulon kanssa toteutettavassa webinaarissa keskitytään tällä kertaa oman osaamisen hahmottamiseen ja sanoittamiseen kulttuurialan työelämän näkökulmasta. Kerromme työllistymisestä taide-, kulttuuri- ja museoalalla ja annamme parhaat vinkkimme esimerkiksi sivuaineoikeuksien hyödyntämiseen ja omien vahvuuksien esille tuomiseen.

Lisäksi luvassa on tärkeää ja koronavirustilanteen takia hyvinkin ajankohtaista tietoa työttömyysturvasta ja ammattijärjestöjen tuesta opiskelijalle.

Webinaari pidetään tällä kertaa tiiviinä 1,5 tunnin kokonaisuutena, mutta sitäkin kompaktimpana ja timanttisempana.

Kenelle?

Webinaarin sisältö on suunnattu erityisesti opintojen varhaisemmassa vaiheessa oleville kulttuurintutkimuksen opiskelijoille. Myös muut TAKUn ja MALn jäsenet sekä aiheesta kiinnostuneet kulttuurialan opiskelijat ovat  tervetulleita osallistumaan webinaariin.

Webinaarin vinkit hyödyttävät kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden lisäksi myös muita opintojen alkuvaiheessa olevia sekä oman osaamisen hahmottamiseen tukea kaipaavia.

Osallistuminen

Webinaariin osallistuminen ei vaadi ennakko-ilmoittautumista. Webinaarin osallistumislinkki julkaistaan webinaarin Facebook-tapahtumassa sekä tällä tapahtumasivulla maanantaina 4.5.

Voit seurata webinaaria kotisohvaltasi. Webinaarin seuraamiseen tarvitset oman tietokoneen ja riittävän internet-yhteyden. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä äänenlaadun tehostamiseksi.

Kulttuurialan tuleva ammattilainen, tervetuloa kuulemaan alasi työelämästä ja saamaan tukea oman osaamisen hahmottamiseen!

Kouluttajana kulttuurialan ammattijärjestöjen järjestökoordinaattorit

Webinaarissa kouluttajana toimii TAKUn järjestökoordinaattori Sini Myllyniemi ja MALn järjestökoordinaattori Heta Hedman. Molempien työnkuvaan kuuluu erityisesti ammattijärjestönsä opiskelija- ja korkeakouluyhteistyö, sekä työelämäluentojen ja -tilaisuuksien pitäminen.
Kuvassa vasemmalla Heta ja oikealla Sini.

 

Webinaarin linkki:

https://www.bigmarker.com/pespa21/Asiantuntijana-kulttuurialalla-Kulo-webinaari-2020

Löydät linkin myös webinaarin Facebook-tapahtumasta.

 

Lisätietoja: Sini Myllyniemi, sini.myllyniemi@taku.fi