Tule paikan paikan päälle tai linjoille valitsemaan TAKUlle uusia hallituksen jäseniä ja jännittämään, ketkä saavat tämän vuoden TAKUn työelämäpalkinnot ja kuulemaan livemusiikkia Hulda Huiman esittämänä.

Kuka on vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija, kenet palkitaan vuoden työnantajana, mikä on vuoden teko? Ilmoittaudu mukaan, niin saat tietää ensimmäisten joukossa.

Aika: pe 19.11. klo 15-18.30
Paikka: TAKUn koulutustila, Mikonkatu 8 A, Helsinki tai etäyhteys Zoomilla

Syyskokouksessa hyväksytään TAKUn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja uusia jäseniä. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2022-2023 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2022. Asetu ehdolle hallitukseen tai tule kokoukseen vaikuttamaan, millainen kokoonpano ammattijärjestöäsi luotsaa.

Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2021 taide- ja kulttuurialan asiantuntija, työnantaja ja teko ja osallistujille esiintyy hiljattain uuden levynsä julkaissut Hulda Huima.

Kokousmateriaali, etäosallistumislinkki sekä ohjeet sähköiseen äänestämiseen lähetetään kaikille kokoukseen ilmoittautuneille ennakkoon sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan, innostu ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 15.11.

Syyskokous on avoin kaikille TAKUn jäsenille. Kokoustarjoilujen ja istumapaikkojen määrän varmistamiseksi pyydämme kuitenkin ilmoittautumisia ennakkoon.

Ilmoittauduthan tällä lomakkeella, osallistuitpa kokoukseen paikan päällä TAKUn toimistolla tai etänä. 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään keskiviikkona 17.11. sähköpostitse: taku@taku.fi.

Ohjelma

15-17.30 Syyskokous

Sääntömääräiset asiat vuodelle 2021, muun muassa TAKUn hallituksen puheenjohtajan, uusien hallitusten jäsenten sekä varajäsenten ja opiskelijaedustajan valinta (äänestys on mahdollista etäyhteydellä). Vahvistamme myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022.

17.30 TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen

Palkitsemme vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntijan, teon ja työnantajan. Tule siis kuulemaan, ketkä saavat TAKUn historian kolmannet taide- ja kulttuurialan työelämäpalkinnot vuonna 2022!

18.00 Hulda HuIma esiintyy

Hulda Huima on ihastuttanut kuulijoita ja kriitikoita jo kymmenen vuoden ajan omaehtoisella musiikillaan, joka yhdistää iskelmäperinteen melodisuutta folk rockin energian kanssa. Kiitetyissä sanoituksissa käsitellään muun muassa rakkautta, yhteiskuntaa ja luonnon ja ihmisen välistä suhdetta. Ihmisen elämä kestää vain silmänräpäyksen, kun sitä verrataan maailmankaikkeuden iättömyyteen.

Hulda Huiman lokakuussa julkaistu albumi Ilma oli hiljattain mm. Radio Helsingin viikon levy!

Kuva: Henri Salonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan, livenä TAKUn toimistolla tai etänä Zoomissa!

https://www.youtube.com/watch?v=ggsBSXzFqZg