Hei jäsen, lämpimästi tervetuloa TAKUn työelämätilaisuuteen ja syyskokoukseen 20.11.

Tule paikan paikan päälle tai linjoille kuuntelemaan luento resilienssistä ja valitsemaan TAKUlle uusia hallituksen jäseniä. Syyskokouksen lopuksi jaetaan TAKUn ansiomerkkejä ja vuoden työelämäpalkinnot. Kuka on vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija, kenet palkitaan vuoden työnantajana, mikä on vuoden teko? Ilmoittaudu mukaan, niin saat tietää ensimmäisten joukossa.

Aika: pe 20.11. klo 15-19
Paikka: TAKUn koulutustila, Mikonkatu 8 A, Helsinki tai etäyhteys Zoomilla

Syyskokouksessa hyväksytään TAKUn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 sekä valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja uusia jäseniä. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2021-2022 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2021. Asetu ehdolle hallitukseen tai tule kokoukseen vaikuttamaan, millainen kokoonpano ammattijärjestöäsi luotsaa.

Kokousmateriaali, etäosallistumislinkki sekä ohjeet sähköiseen äänestämiseen lähetetään kaikille kokoukseen ilmoittautuneille ennakkoon sähköpostitse.

Varsinaisen syyskokouksen lisäksi kuullaan sosiaalipsykologi, psykoterapeutti Krisse Lipposen puheenvuoro resilienssistä, jaetaan TAKUn ansiomerkkejä sekä julkistetaan vuoden 2020 TAKU-palkintojen saajat.

Ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan, innostu ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 16.11.

Syyskokous on avoin kaikille TAKUn jäsenille. Kokoustarjoilujen ja suositeltujen koronarajoitusten toteutumisen varmistamiseksi pyydämme kuitenkin ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittauduthan siis mukaan tällä lomakkeella, osallistuitpa kokoukseen paikan päällä TAKUn toimistolla tai etänä. Ilmoittautuminen päättyy 16.11.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään keskiviikkona 18.11. sähköpostitse: taku@taku.fi.

Ohjelma

klo 15-16 Krisse Lipponen: Resilienssi hyvinvoinnin ytimessä

Krisse Lipponen on psykoterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja ja tietokirjailija, joka on jo yli 20 vuoden ajan auttanut yksilöitä ja ryhmiä löytämään keinoja haastavissa tilanteissa toimimiseen sekä hyvinvoinnin tukemiseen. Hänen uusin kirjansa Resilienssi arjessa ilmestyi elokuussa 2020.

Resilienssi on kykyä selvitä paineisista tilanteista ja säilyttää toimintakykynsä muuttuvissa olosuhteissa. Se on muutosjoustavuutta, palautumiskykyä, joustavuutta, luopumista, sisua, avun pyytämistä ja yhdessä tekemistä. Puheenvuorossaan Lipponen kertoo resilienssin rakentumisesta, tukemisesta ja sen merkityksestä hyvinvoinnille.

klo 16-18 syyskokous: sääntömääräiset asiat vuodelle 2020, hallituksen puheenjohtajan, uusien jäsenten sekä varajäsenten valinta (äänestys on mahdollista etäyhteydellä). Vahvistamme myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2021.

klo 18 TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen
Palkitsemme vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntijan, teon ja työnantajan. Tule siis kuulemaan, ketkä saavat TAKUn historian toiset taide- ja kulttuurialan työelämäpalkinnot vuonna 2020!

Vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntija kunniamaininta myönnetään henkilölle, joka on ansiokkaasti edustanut taide- ja kulttuurialaa esim. pitkällä ja monipuolisella uralla tai alaa kehittävillä ideoilla sekä uusilla näkökulmilla.

Vuoden taide- ja kulttuurialan teko -kunniamaininta myönnetään esimerkiksi kollektiiville, kampanjalle tai tapahtumalle, joka on nostanut esiin yhteiskunnallisesti merkittävän teeman tai taide- ja kulttuurialan merkitystä.

Vuoden taide- ja kulttuurialan työnantaja -kunniamaininta myönnetään taide- ja kulttuurialan reilulle työnantajalle, joka on omalla esimerkillään kehittänyt alan työympäristöä ja/tai omaa työpaikkaansa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!