Kaipaatko keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme tasaisin väliajoin alan ajankohtaisiin teemoihin suosittujen TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä! Tervetuloa mukaan!

Seuraavan kerran kokoonnumme yhteiseen aamukahvitilaisuuteen TAKUn Kulttuurikahveille 18.5. klo 8.30-9.30 ja pureudumme teemaan epäasiallinen kohtelu työelämässä.

Aiheeseen meidät johdattaa Arts Management -ohjelmasta valmistunut musiikin maisteri, freelancertuottaja Meri Jaakola,  joka on perehtynyt aiheeseen pro gradu -tutkielmassaan. Keväällä 2022 valmistuneessa, tuoreessa tutkielmassaan Jaakola selvitti, mitkä taide- ja kulttuurialan rakenteet ja erityispiirteet mahdollistavat epäasiallisen kohtelun olemassaolon ja jatkumisen. Gradu on tehty yhteistyössä TAKUn kanssa. Mukana keskustelemassa on esittävän taiteen ja taiteen rahoituksen parissa työskentelevä FM, kulttuurituottaja (YAMK) Salla Mistola. Mistola on TAKUn hallituksen jäsen.

Kulttuurikahvihetkissä myös osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä TAKUn jäsenyyttä. Kutsu siis seuraksi myös kollegasi ja kaverisi!

Ilmoittaudu mukaan 16.5. mennessä tällä lomakkeella.

Mistä sinä haluaisit keskustella seuraavaksi?

Mistä sinä haluaisit keskustella seuraavilla TAKUn Kulttuurikahveilla? Ehdota meille aihetta tai inspiroivaa puhujaa sähköpostitse taku@taku.fi.

Aiemmin olemme käsitelleet mm. seuraavia teemoja:

 

Lämpimästi tervetuloa. Nähdään Kulttuurikahveilla!