Helmikuun (26.2.) Kulttuurikahveilla pohditaan, miten ympäristöasioita voi edistää luovalla ja kulttuurialalla sekä millaisia työkaluja tähän on jo olemassa. Aikaa on varattu myös keskustelulle, tule mukaan!
Lokakuun (23.10.) Kulttuurikahveilla tutustutaan anonyymin rekrytoinnin käytäntöihin ja vaatimuksiin. Aikaa on varattu myös keskustelulle, tule mukaan!
Huhtikuun (9.4.) Kulttuurikahveilla on loistava tilaisuus tutustua ESR+-rahoitukseen! Mitkä hankkeet saivat rahoitusta ensimmäisellä kierroksella? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota tulevassa haussa? Aikaa on varattu myös keskustelulle, tule mukaan!
Maaliskuussa (14.3.) Kulttuurikahveilla keskustellaan hallituksen linjaamasta kulttuuripoliittisesta selonteosta. Jaammeko kaikki saman tulevaisuuskuvan? Mikä on yhteinen tavoitetila? Millaisia ratkaisuja tarvitaan? Taiken asiantuntijat alustavat keskustelun!
Tammikuun Kulttuurikahveilla keskustellaan digitalisaation mahdollisuuksista luovan alan kentällä! Millaista muutosta digitaaliset toimintamallit voivat tuottaa luovan alan kentälle? Alustajana Inkeri Borgman.
Miltä näyttää taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden palkkataso muiden alan korkeakoulutettuihin asiantuntijoihin verrattuna? Onko alan sisällä sektorien välisiä eroja? Näkyykö vastuu palkassa? Tähän kaikkeen saat vastauksen tilastoasiantuntija Jari Pekkisen johdattamana.
Mielen hyvinvointi on perusta työssä jaksamiselle – ja se on myös edellytys kestävän työelämän rakentamiselle. Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Heli Ansio kertoo Mielenterveyden työkalupakki -hankkeen tarjoamista keinoista sekä jokaisen ulottuvilla olevista mahdollisuuksista.
Kaipaatko keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Tiistaina 14.2. aiheenamme on taide- ja kulttuurialan liiketoimintamahdollisuudet ja niiden rahoitus. Tilaisuus on avoin kaikille.