Työnhakija

Uusia työmahdollisuuksia etsimässä? Siirtymässä opiskeluista työelämään, tai harkitsetko työpaikan vaihtoa? Etsitkö uutta suuntaa tai profiilia omalle osaamisellesi? Me TAKUssa tunnemme tilanteen.

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU tarjoaa turvan myös työnhakuvaiheessa.

Tarjoamme jäsenillemme työelämää koskeva neuvontaa, palveluita sekä muita hyödyllisiä etuja.

Jäsentemme ulottuvilla on mm. kattava valikoima maksuttomia koulutuksia, joiden teemat tukevat työelämäosaamista ja työnhakua. Myös Akavan Erityisalojen maksuton uravalmennus tarjoaa tukea työnhakuun, oman osaamisen tunnistamiseen sekä urasuunnitteluun.

Asiantuntevaa neuvontaa työelämän kysymyksissä

Autamme jäseniämme taide- ja kulttuurialan työsopimuksia, työsuhteen ehtoja ja palkkausta koskevissa kysymyksissä. Jos työnantajasi ei ole TES-sopimuksen piirissä, voit soveltaa TAKUn tekemiä taide- ja kulttuurialan palkka- ja työehtosuosituksia. Voit myös pyytää meitä tarkistamaan työsopimuksesi ennen sen allekirjoittamista, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Varmista oman alasi ammattilaisten verkosto rinnallesi

Me TAKUssa edistämme tulevaisuuden työelämää, jossa taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden laaja erityisosaaminen sekä moniosaajien kilpailuedut tulevat tunnetuksi.

TAKU yhdistää alan ammattilaiset ja mahdollistaa verkostoitumisen – oman alansa porukkaan kannattaa kuulua!

Pohditko jäsenmaksua?

Tarkista jäsenmaksusi määrä täältä!

TAKUn omat sisällöt

Haasteena oman osaamisen tunnistaminen?

Opiskelu-, koulutus- ja työtaustaan liittyvä osaaminen on yleensä helppo paikallistaa, mutta tunnistatko myös henkilökohtaiset kykysi ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat taitosi?

Oman osaamisen tuotteistaminen

Miten luovasta osaamisesta voi muotoilla asiakaslähtöisiä ostettavissa olevia kokonaisuuksia ja ansaintamallin? Entä miten ylisektorista kysyntää voi edistää?

Oman osaamisen hinnoittelu taide- ja kulttuurialoilla

Kuinka hinnoitella omaa työtä ja hallita tulonmuodostusta taide- ja kulttuurialalla? Hahmota kokonaisuus ja tutustu esimerkkilaskelmaamme.

Tiestitkö?

TAKUlla on aluetoimintaa usealla paikkakunnalla, tervetuloa verkostoitumaan!

Tutustu eri tilanteissa ajankohtaisiin palveluihin sekä etuihin: