Jäsenkoulutukset ja tapahtumat

Haluatko päivittää osaamistasi? Oletko utelias laajentamaan näkökulmiasi tai taitojasi? Jäsentemme ulottuvilla on valtava valikoima maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia.

TAKU jäsenkoulutukset

Työelämä vaatii jatkuvaa osaamisen uudistamista, täydentämistä sekä ajankohtaisiin työelämäkysymyksiin perehtymistä. Ajan tasalla oleva osaaminen tukee paitsi työssä onnistumista myös jaksamista.

TAKU tarjoaa jäsenilleen koulutuksia sekä alan asiantuntijat yhteen kokoavia tapahtumia, tulethan mukaan?

lauran_palautekuva_www

"TAKUn koulutukset ja tapahtumat on hyvä & helppo tapa pitää oma osaaminen ja verkostot ajan tasalla."

Laura Impola
tuottaja, TAKUn jäsen

Jäsenkoulutukset ja koulutusapuraha

Yhteistyössä Akavan Erityisalojen sekä EduHousen kanssa tarjoamme jäsenillemme laadukkaita koulutuksia maksutta. Katso lisää!

Tiesitkö, että TAKUn jäsenet voivat lisäksi hakea koulutusapurahaa ammatillista osaamista kasvattaviin koulutuksiin? Katso lisää.

Asiantuntijat kohtaavat tapahtumissamme!

TAKUlle keskeistä on myös taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden verkoston sekä yhteisöllisyyden mahdollistaminen. Järjestämme jäsentapahtumia ja -kohtaamisia etäyhteyksin sekä livenä eri puolilla Suomea.

Joko olet huomannut kollegoita yhteen tuovat Ammattilaisaamut sekä ajankohtaista keskustelua avaavat Kulttuurikahvit? Katso tapahtumakalenteri.

 

"Välillä työssä joutuu olemaan omien ajatusten kanssa aika yksin. On hyvä saada muistutus siitä, että samojen asioiden parissa painitaan muuallakin. Kuuluminen johonkin suurempaan yhteisöön on tärkeää." Laura Impola, TAKUn jäsen