Olet lämpimästi tervetullut TAKUn ensimmäiseen mentorointiohjelmaan. Innostava ja paljon antava ohjelma on suunnattu jo työelämässä oleville jäsenillemme.

(Hakuaika päättynyt 2.11.)

Mentorointiohjelmassa pääset kehittämään ajatteluasi, työstämään sinulle tärkeää ura-askelta sekä vahvistamaan omaa ammatillista identiteettiä taide- ja kulttuurialan moniosaajana! Keskeisiä elementtejä ovat oman osaamisesi tunnistaminen ja vahvistaminen, keskinäisen vertaistuen ja verkostojen mahdollistaminen sekä urasuunnittelusi tukeminen.

Mentorointi toteutetaan mentorin johdolla pienryhmissä, jossa jokainen aktori työstää ohjelman aikana omaa henkilökohtaista ura-askeltaan. Mentorointitapaamiset alkavat lyhyillä koko porukan yhteisillä alustuksilla, jotka johdattavat päivän teemaan tai vahvistavat moniosaajuuden tematiikkaa.

Voit hakea ohjelmaan mukaan joko mentoriksi tai aktoriksi. Emme halua asettaa liian tarkkoja kriteerejä mentorointiin osallistuvien suhteen. Sovellut hyvin mentoriksi, jos sinulla on työuraa jo takana taide- ja kulttuurialan kentältä sekä haluat toimia kanssakulkijana uransa nivelkohdassa olevalle TAKUlaiselle. Voit hakeutua mentoriksi, vaikka et ole TAKUn jäsen. Sovellut aktoriksi, jos pohdit tällä hetkellä jotakin omaan uraasi liittyvää kysymystä, pientä tai isoa, ja kaipaat kannustavan ryhmän ja mentorin ajatustesi tueksi. Jotta voit hakeutua aktoriksi, tulee sinun olla TAKUn jäsen. Jos et vielä ole, niin liittymään pääset tästä.

Järjestämme mentorointiohjelman yhteistyössä yhteistyössä Kumouksen kanssa.

TAKUn ryhmämentorointi

Ryhmämentoroinnin ohjelma

Mentorointiohjelma käynnistyy mentoreiden perehdytystapaamisella Helsingissä torstaina 14.1. klo 17-19. Välipalaa ja kahvia tarjolla 16.45 alkaen.

Yhteiset - mentoreiden ja aktorin väliset - tapaamiset järjestetään Helsingissä ensi keväänä 26.1., 18.2., 16.3., 22.4. klo 17-20. Rentoa jutustelua ja välipalaa tarjolla kuitenkin jo kello 16.30-17.00.

Päätämme mentorointiohjelman juhlallisesti päätös- ja palautetilaisuuteen tiistaina 1.6. klo 17-19.

Toiveenamme on järjestää mentorointiohjelma lähtökohtaisesti livetapaamisina Helsingissä. Ohjelmaan hakemisen yhteydessä, voit kuitenkin kertoa toiveestasi osallistua etänä. Seuraamme myös vallitsevaa korona-tilannetta ja toimimme sen mukaan. Tarvittaessa mentorointiohjelma järjestetään täysin etänä.

Jos et ole pk-seudulta, osallistumme pyynnöstäsi matkakulujen korvaamiseen. Kerrothan kaipaamastasi tuesta jo mentorointiohjelmaan hakemisen yhteydessä.

Lähetä hakemus 2.11. mennessä. Huomioithan, että mentorointiin hakeminen on samalla sitova ilmoittautuminen!

Mentorointiohjelmaan hakeneille tiedotetaan valinnan etenemisestä heti hakuajan päätyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Viljaan: vilja.bystrom@taku.fi tai 040 561 8967.