Liity jäseneksi

hallitusseminaari 2017_2_s

Tervetuloa yli 3500 taide- ja kulttuurialan ammattilaisen joukkoon!

Liity jäseneksi tästä!

Voit liittyä TAKUn jäseneksi, jos sinulla on korkeakoulututkinto taide- ja kulttuurialalta tai työskentelet tai olet työskennellyt alan tehtävissä. Myös alan tutkintoa opiskelevat voivat liittyä jo opiskeluaikanaan.

Katso TAKUn jäsenistön yleisimmät tutkinnot ja tehtävänkuvat.

Kun liityt jäseneksi kesän aikana osallistut kolmen upean turkoosin sähköjopon arvontaan (arvo 1190 €). Kesän arvonnassa ovat mukana kaikki 24.6.-31.8.2019 liittyneet jäsenet ja jäsenyyden suosittelijat. Arvonnan säännöt.

Siirtyminen toisesta liitosta tai kassasta

Liiton ja kassan vaihtaminen onnistuu helposti ja nopeasti, jos olet työsuhteessa. Erkon jäsenmaksu sisältyy maksamaasi ammat­tiliiton jäsenmaksuun. Kun olet työsuhteessa ja vaihdat liittoa, toimi näin:

  • täytä ja lähetä TAKUn jäsenhakemus
  • odota että saat hyväksymisviestin
  • tee eroilmoitus entiseen liittoosi/kassaan, eropäivä on TAKUn jäsenyyden aloituspäivää edeltävä päivä

Suosittelemme, että ajoitat liittymisen alkamaan kalenterikuukauden alusta jäsenmaksujen laskemisen helpottamiseksi.

Jäsenmaksujen tulee olla maksettuina edelliseen työttömyyskassaan tai ammattiliittoon eroamishetkeen asti kyseisen kassan/liiton sääntöjen määräämällä tavalla.

Työttömyyskassaa voit vaihtaa vain palkkatyösuhteen aikana. Esimerkiksi työttömänä tai hoitovapaalla ollessasi et voi vaihtaa työttömyyskassaa, mutta voit vaihtaa liittoa ja jäädä entisen kassan jäseneksi siihen asti, että palaat työsuhteeseen.