Kuka johtaa freelanceria, ellei freelancer itse? Työhyvinvointitapahtumassa luovien alojen freelancerit saavat työkaluja itsensä johtamiseen ja voimavarojensa valjastamiseen.

Luovien alojen hyvinvoinnin ammattilaisten johdolla opitaan keinoja työelämän kuormitustekijöiden hallitsemiseen sekä hyvinvoinnin vaalimiseen. Osallistujat saavat ohjausta omaa työelämää askarruttavissa kysymyksissä sekä äänensä kuuluviin yhteisissä keskusteluissa.

Maanantaina 28.11. klo 10-16 pidettävään (G Livelab, Helsinki) tapahtumaan sisältyy lounas, ja osallistujilla on mahdollisuus paikan päällä varata aika hierontaan pop-up-hierontapisteelle. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 21.11., tule mukaan!

Psykologian tohtori ja UTHA oy:n toimitusjohtaja Satu Kaski perehdyttää freelancereiden työhyvinvoinnin teemoihin. Luovien alojen työhyvinvointiin erikoistunut muusikkotaustainen työnohjaaja, kouluttaja ja tutkija Pauliina Valtasaari puhuu kuormitustekijöistä ja voimavarojen hallitsemisesta. Käyttäytymistieteen tohtori, ammattimuusikko, toimitusjohtaja, FT ja MuM Eija Mäkirintala on huippusuorituksiin erikoistunut valmentamisen asiantuntija, jonka johdolla opitaan ammatillisesta suorituskyvystä sekä parhaansa antamisen taidosta. Lopuksi muusikkotaustainen aiheen asiantuntijavalmentaja Minja Wahlsten jakaa helposti arkeen vietäviä käytänteitä ja vinkkejä itsensä johtamiseen.

Hierontapalveluja tarjoavat urheiluhieroja Simo Kellokumpu ja koulutettu hieroja Saara Saturo. Kellokumpu on erikoistunut keho- ja puhetyöntekijöiden sekä aktiiviliikkujien kehonhuoltoon. Satumolla on taustaa joogan ja tanssin parista sekä kokemusta kehon toiminnallisuudesta. Hieronta-ajat ovat kestoltaan 20 minuuttia/ hlö, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä paikan päällä.

Paikalla on myös tapahtuman järjestäjätahojen, kuten TAKUn, edustajia. Tapahtuman alustaa ja juontaa SKAALA-hankkeen projektipäällikkö Jaakko Kämäräinen.

Aika: ma 28.11. klo 10-16
Paikka: G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Ilmoittaudu viim. 21.11. >>

Free well artikkelikuva

Aikataulu ja ohjelma (28.11.):

  • 10:00–10:15 Tapahtuman avaus. Jaakko Kämäräinen (Muusikkojen liitto ry)
  • 10:15–11:00 Työhyvinvointi edellyttää tekoja – Selkeys ja huokoisuus työnimun taustalla. Freelancereiden työhyvinvointi ja SKAALA-hankkeen tulokset. Satu Kaski
  • 11:15–12:15 Freelancetyön voimavarat ja kuormitustekijät: Kuinka niitä voi hallita? – Pauliina Valtasaari
  • 12:30–13:30 Lounas
  • 13:30–14:30 Parhaansa antamisen taito ja hyvinvointi – Rakenna ammatillinen huippusuoritus kestävälle perustalle. Eija Mäkirintala
  • 14:45–15:45 Itsensä johtaminen freelancetyössä – Mitä taitavimmin johdat kapasiteettiasi, sitä tuottavampia ovat tuloksesi. Käytännön työkaluja freelancereille! Minja Wahlsten

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse Jaakko Kämäräiselle.

Lisätiedot ja kysymykset:
Jaakko Kämäräinen, jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, SKAALA-hanke, Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry SOA, Taiteen edistämiskeskus Taike, Freelancemuusikot ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, Suomen Musiikintekijät, Näyttelijäliitto, Freet2030-hanke ja UTHA oy.

Tapahtuma on osa SKAALA-jatkohanketta, jossa pilotoidaan palveluita musiikin esittäjille ja kartoitetaan henkisen hyvinvoinnin tuen tarvetta. Hankkeen rahoittaa sosiaali- terveysministeriön TYÖ2030 – työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.