Työharjoittelijamme Jutta Ekman esittäytyy! Kevään aikana Jutta osallistuu etenkin ASK - Asiantuntijana kulttuurialalla -tapahtuman tuotantoon, TAKUn viestintään sekä opiskelijatoimintaan liittyviin tehtäviin.

Olen Jutta, kaakosta itään ja idästä etelään muuttanut kirjallisuuden maisteriopiskelija. Kirjallisuuden lisäksi olen opiskellut suomen kieltä ja taiteensosiologiaa. Viimeistelen tällä hetkellä opintojani Itä-Suomen yliopistoon, ja tarkoitukseni on valmistua ensi kesänä.  

Uskon saavani harjoittelusta monipuolista työelämäosaamista taide- ja kulttuurialan asiantuntijan tehtäviin. Toivon, että pääsen hyödyntämään työtehtävissä ainejärjestö- ja yhdistystoiminnassa kerryttämääni osaamista sekä tutustumaan monipuolisesti TAKUn viestinnän toteuttamiseen. Opiskelijana ja tulevana taide- ja kulttuurialan edustajana minua kiinnostaa myös, miten ammattijärjestössä tehdään työtä alamme edustajien hyväksi.  

Taide- ja kulttuurialan merkityksellisyyden ja alan yhteiskunnallisen osallisuuden korostaminen ovat lähellä sydäntäni. Taiteen- ja kulttuurintekijöiden tuottamalla kulttuurilla on mielestäni keskeinen tehtävä sekä yhteisöllisyyden kokemusten että yksilöllisen hyvinvoinnin mahdollistamisessa.  

Kohtaamiset, keskustelut ja mielenkiintoiset kertomukset inspiroivat minua. Rakastan lukemista ja ihmisten kanssa juttelemista – ja erityisesti hyvistä kertomuksista juttelemista!  

Odotan innolla, mitä tämä kevät tuo tullessaan! 

Jutta Ekman
työharjoittelija
jutta.ekman@taku.fi
puh. 040 441 2469