Ensimmäistä kertaa järjestettävä ASK sukeltaa taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden työelämäkysymyksiin! Nyt puhutaan juuri sinun työelämästäsi, tulethan mukaan! Ilmoittautuminen on avattu.

Ohjelmassa on alan työhön pureutuvia keskusteluja, puheenvuoroja, inspiraatiota, vinkkejä sekä ajatustenvaihtoa. Luvassa on myös päivän teemaa rikastavien näytteilleasettajien sisältöä, kollegoiden loistoseuraa sekä verkostoitumista. 

Kohtaamispaikan kulttuurialan asiantuntijoille sekä kanavan alan työelämän uudistumiselle tarjoava ASK järjestetään 17. toukokuuta 2024 Helsingin Kulttuuritalolla. Vuosittaiseksi suunnitellun tapahtuman tuottaa Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry. 

Tapahtuma on TAKUn jäsenille maksuton, mutta myös heidän tulee ilmoittautua ennakkoon. 

Vuoden 2024 teemana mielen hyvinvointi ja työssä jaksaminen  

Tapahtuma tarjoaa vastauksia mielen hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kysymyksiin –

  • Miten taiteen, kulttuurin ja tapahtumien parissa työskentelevien asiantuntijoiden työhyvinvointia ja työssä jaksamista voisi edistää?
  • Millaiset kysymykset ovat pinnalla alan organisaatioissa juuri nyt?
  • Millaiset työkulttuuriin liittyvät tekijät ovat merkityksellisiä jaksamisen kannalta? 

Päivän sisällöstä vastaavat huippuasiantuntijat

Avauspuheenvuoro, key note:

Palautumisesta virtaa arkeen. Miksi palautumisesta kannattaisi kiinnostua myös intohimotyössä? Asiantuntijana Anniina Virtanen (psykologi, erityisasiantuntija/ Työterveyslaitos).

Valmentava koulutus, valitse sinulle läheisin teema:

A. Kasvata voimavarojasi itsetuntemuksella. Tunnistatko omat vahvuutesi? Miten voit kasvattaa myötätuntoa ja itsearvostustasi? Entä kuinka voit asettaa työllesi rajoja, mikä riittää? Kouluttajana Laura Köönikkä (työnohjaaja, työyhteisöasiantuntija, luovan alan asiantuntija).

B. Hyvinvointia työntekijäkokemukseen vaikuttamalla. Mistä hyvä työntekijäkokemus muodostuu ja miten sitä voi kehittää? Mikä on organisaation toimintatapojen ja rakenteiden merkitys työhyvinvoinnin kannalta? Kouluttajana Paula Helle (työyhteisövalmentaja/ Workday Designers).

Asiantuntijapaneeli:

Keskustelua tiimityöstä sekä mielen hyvinvoinnin kannalta parhaista työyhteisön käytännöistä! Mukana ovat pitkän työuran erilaisissa kulttuurialan organisaatioissa tehneet Mari Hatakka (toimitusjohtaja/ Tavastia-klubi), Nina Toppila (toimitusjohtaja/ Taidehalli) sekä Marianna Lehtinen (kulttuuripalvelupäällikkö, Tampereen kaupunki). 

Tapahtuman juontajana ja moderaattorina toimii Susani Mahadura. Tarkempaa tietoa löydät tapahtuman omalta verkkosivulta taku.fi/ask .

Ilmoittautuminen on avattu, Early Bird -hinnat 8.3. saakka

ASK on kaikille kulttuurialan asiantuntijatyötä tekeville avoin tapahtuma. TAKUn jäsenille tapahtuma on maksuton, muiden kannattaa tarttua heti Early Bird -tarjoukseen (voimassa 8.3. saakka).

Early Bird -hinta 79 €, (norm. 99 €). 
Opiskelijat/ työttömät, Early Bird -hinta 39 €, (norm. 59 €).

Hinta sisältää kahvi-/tee- ja kuohuviinitarjoilun.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 200 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.5.

Katso lisää ja ilmoittaudu >>

ASK – Asiantuntijana kulttuurialalla

Aika: perjantai 17.5.2024 klo 13.00–17.30
Paikka: Helsingin Kulttuuritalo (Sturenkatu 4, 00510 Helsinki)

Tutustu tapahtuman verkkosivustoon: www.taku.fi/ask   

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

Voit seurata tapahtuman viestintää TAKUn somekanavissa tunnuksilla #ASKtaku sekä #ASKtapahtuma 

Mediayhteydet ja haastattelupyynnöt:
Riikka Harmaala
riikka.harmaala@taku.fi
puh. 040 63 77 961