TAKUn juuri julkaistu verkkosivusto on suunniteltu palvelemaan jäseniä entistä paremmin ja sivustolle on tuotettu runsaasti uusia tietosisältöjä. Lähtökohtana uudistuksessa on ollut myös TAKUn toiminnan laaja ja läpinäkyvä esille tuominen sekä visuaalisuuden kehittäminen.

Ajankohtaiset asiat on kerätty etusivun yläosaan: tapahtumat sekä koulutukset, uutiset, kannanotot ja artikkelit on jäsennelty erillisiksi osioiksi. Eniten etsityt sisällöt on ankkuroitu omaan erottuvaan osioonsa alempana.

TAKUn jäsenten uratarinoita esittelevä sarja avautuu jo etusivulta – ja sarjaan toivotaan uusia esittelyjä helposti löytyvän lomakkeen kautta. Lomakkeita on käytetty myös vapaan palautteen kanavana.

Sivuston sisällöissä TAKU huomioi jäsenten tarpeet työelämää koskevia tietoja tarjoten sekä jäsenpalveluita esiin tuoden. Yksi tuore osio onkin jäsentyypeittäin jaotellut tietosisällöt, joihin avautuu reitti etusivulta alkaen.

Myös TAKUn visuaalinen ilme on uudistunut

TAKUn ilmeen uudistus kertoo jo tuttua ammattijärjestömme tarinaa: jokainen meistä on ainutlaatuinen ja korvaamaton pisara meressä, jonka suurin voima on laajassa kokonaisuudessa ja yhteisössä. Uudella ilmeellä TAKU haluaa korostaa valoisuutta, avoimuutta, positiivisuutta ja toiminnan eteenpäin pyrkivää dynamiikkaa. Turkoosit, punaiset ja tummanvioletit pisarat pirskahtelevat vaaleanharmaata, valkoista tai tummanviolettia taustaa vasten.

Kiitämme lämpimästi Kilda Creativea verkkosivustomme teknisestä ja visuaalisesta toteutuksesta sekä graafisen ilmeen uudistuksesta.