Tule mukaan aluetoimintaan – uusina paikkakuntina Turku, Tampere ja PK-seutu

TAKUn aluetoiminta on kerännyt yhteen taide- ja kulttuurialan yhteisön Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa ja Jyväskylässä. Vuoden alusta TAKUn aluetoiminta laajeni myös Turkuun, Tampereelle ja PK-seudulle. Osallistu aluetoimintaan ja tule osaksi yhteisöämme!

Toimintaan osallistuminen on sinulle hieno mahdollisuus tutustua paikallisiin taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan osaajiin ja asiantuntijoihin ja kasvattaa omaa ammatillista verkostoa tekemisen parissa. Viime vuosina TAKUn jäsenet ympäri Suomen ovat mm. tavanneet toisiaan aamiaisen ja lounaan merkeissä, osallistuneet tee-tastingiin, jooganneet, vierailleet teatterissa, paikallisissa kulttuurikohteissa ja tutustuneet paikallisiin kulttuurihankkeisiin. Jokaisella alueella toiminta on omannäköistä ja jäsenten toiveet huomioivaa.

Tule mukaan!

Liity osaksi paikallista alueryhmääsi ja kerro, millaista toimintaa alueellesi kaipaisit. Tutustu alueesi yhteyshenkilöön, ota yhteyttä ja osallistu tapahtumiin. Kevään tapahtumien suunnittelu on parhaillaan käynnissä, joten seuraa viestintäämme ja ilmoittaudu tuleviin tapahtumiin mukaan!

Kuvassa TAKUn Rovaniemen alutoimintaan osallistuvia