Yrittäjä brändää tuotteesi oikein

27marras18:0019:00Yrittäjä brändää tuotteesi oikeinYrittäjyys-webinaarisarja III

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Keskiviikkona 27.11. klo 18-19

Kuinka brändäät tuotteesi niin, että erotut kilpailijoista? Kuinka jäät kuluttajien mieleen? Tule mukaan webinaariin kuuntelemaan, miten luoda kiinnostava brändi.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • kaipaat ideoita miten luoda positiivista huomiota herättävä brändi,
  • olet kiinnostunut markkinoinnista ja
  • haluat kasvattaa joko oman yrityksesi tai työnantajasi liiketoimintaa.

Myssyfarmi on onnistunut luomaan tuotteistaan kansainvälisestikin tunnetun brändin. Webinaarin vetäjä, Myssyfarmin emäntä, Anna Rauhansuu on luonut aiemman uransa mainostoimistossa vaihtaen kaupunkielämän 2009 emännän kunnioitettuun rooliin. Anna on Pöytyän maatalousnaisten jäsen neljännessä polvessa ja hänelle emännän taidot tulevat verenperintönä. Anna on myös Myssyfarmin tuotteiden suunnittelija, joka ammentaa inpsiraationsa maalaisesta elämäntavasta, vastakohdista ja isoäitien vanhoista käsitöistä – tai vaikka verkkatakeista.

 

Tämän yrittäjyys-webinaarisarjan muut webinaarit ovat:

ke 25.9. klo 18-19 Palkkatyöstä yksin yrittäjäksi
ke 30.10. klo 18-19 Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen

Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa.

TAKU tarjoaa jäsenilleen yhteensä 100 lippua UP Partnerssin webinaareihin tänä vuonna 2019. Lippuja voi vuoden aikana varata enintään viiteen webinaariin jäsentä kohden. Tallenne on vuoden ajan katsottavissa.

Varaamalla paikan haluamaasi webinaariin uraportaalissa voit osallistua yksin tai järjestää webinaarikatsomon, sekä palata tallenteeseen uudelleen vuoden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Webinaarit ovat osa UP! Partnersin yleistä webinaarisarjaa, jonka muihin webinaareihin voi osallistua myös Akavan Erityisalojen tarjoamana tai paikkojen loputtua omakustanteisesti.

Webinaariin osallistuaksesi sinun täytyy ilmoittautua mukaan uraportaalin kautta, mutta et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden seurataksesi webinaaria. Uraportaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa jäsennumerolla.  Jäsennumero löytyy TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenkortista. webinaarista tulee myös tallenne, jos ajankohta ei syystä tai toisesta sovi sinulle.