Johdatus yhdenvertaisuuden teemoihin

07syys16:3018:00Johdatus yhdenvertaisuuden teemoihinTunnista normit meissä ja yhteisössä

Aika

(Tiistai) 16:30 - 18:00(GMT+03:00)

Sijainti

Webinaari

Tapahtuman tiedot

Aika: ti 7.9. klo 16.30-18
Paikka: Zoomissa etäyhteydellä

Tervetuloa TAKUn jäsenkoulutukseen, joka tarjoaa näkökulmia ja työkaluja yhdenvertaisuuden tukemiseen sekä syrjinnän ja epämukavuuden tunteen ehkäisemiseen työpaikalla. ”Neljä askelta muutoksen”-menetelmä paljastaa, mitä muutosprosessi edellyttää jokaiselta työntekijältä ja koko organisaatiolta. Osallistujat saavat myös muita työkaluja ja menetelmiä muutostyöhön.

Kouluttajana toimii sukupuolentutkimuksen maisteri, toimitusjohtaja ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioiden asiantuntija Malin Gustavsson /Ekvalita.

Kuva: Kerttu Penttilä

Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 30 TAKUn jäsentä. Ilmoittauduthan viimeistään 2.9.

Tämä tilaisuus on neliosaisen koulutussarjan ensimmäinen osa, jossa tutustumme yhdenvertaisuuden teemoihin. Seuraa TAKUn tapahtumakalenteria ja viestintää tulevista koulutuksista.

Lisätietoja:
Vilja Byström, puh. 040 561 8967, vilja.bystrom@taku.fi

TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita (myös verkossa). Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.

Kaikilla jäsenillämme on oikeus olla tilaisuuksissamme. Kohtele kaikkia yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Rasismi ja syrjintä eivät kuulu tapahtumiimme. Käyttäydy kaikkien viihtyvyys huomioiden. Asiattomaan käytökseen puututaan.