Tämä on toistuva tapahtuma

Workshop: Sosiaalisen median käyttö edistyneille

23marras17:0019:00Workshop: Sosiaalisen median käyttö edistyneille

Aika

(Torstai) 17:00 - 19:00(GMT+02:00)

Sijainti

TAKU ry

Tapahtuman tiedot

Aika: torstai 23.11.2017 klo 17-19 ja torstai 30.11.2017 klo 17-19
Paikka: TAKU ry:n koulutustila, Pohjoisesplanadi 21 B 7, Helsinki

Jo perusteet hallitseville suunnatun kahden kokoontumiskerran mittaisen sosiaalisen median koulutuksen tarkoituksena on syventää osaamista ja luoda innostusta sosiaalisen median suhteen. Valmennuksessa käydään läpi sosiaalisen median trendejä ja hyviä käytäntöjä, esimerkkejä muilta toimijoilta sekä käytännön tasolla eri kanavien käyttöä. Kanavista mukana ovat käytetyimmät, esimerkiksi Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Tarkoituksena on että freelancerit ja itsensätyöllistäjät saavat uutta intoa, ideoita ja syvempää osaamista sosiaalisen median hyödyntämiseen työnsä markkinoinnissa ja viestinnässä. Koulutus on suunnattu pääasiassa freelancereille, itsensätyöllistäjille ja sellaisiksi aikoville, mutta tervetulleita ovat myös muut jäsenet, jotka kokevat hyötyvänsä somemarkkinointitaitojensa syventämisestä.

Kouluttajana toimii Somecon senior consultant Marko Suomi, joka on erikoistunut asiantuntijuuden rakentamiseen sosiaalisessa mediassa. Suomi on myös itse aktiivinen sosiaalisen median toimija ja keskustelija.