Viisi askelta hyvään ajankäyttöön (livestream)

24huhti17:0020:00Viisi askelta hyvään ajankäyttöön (livestream)

Aika

(Tiistai) 17:00 - 20:00(GMT+03:00)

Sijainti

internet

Tapahtuman tiedot

Haluatko oppia selkeät keinot, joilla saat organisoitua ja priorisoitua työtehtäviäsi? Haluatko, että kalenteri on paras koskaan lukemasi kirja? Haluatko, että sinulla on riittävästi aikaa tärkeimmille asioille ja ihmisille?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat käytännön työkaluja oman arjen johtamiseen ja hyvinvoinnin varmistamiseeen fiksun ajankäytön avulla. Käydään läpi konkreettisia työkaluja, jotka voit soveltaa suoraan omaan työhösi. Illan aikana teet itsellesi paremman ajankäytön suunnitelman kevääseen.

Teemat:

 • Oman työn hallinnan haasteet ja oman työn fokus
 • Viiden T:n malli oman työn johtamiseen
  1. Tunnista prioriteettisi töissä
  2. Tehosta ja rentouta työpäiviäsi näin
  3. Tunnista energialaturisi ja palaudu päivittäin
  4. Tee muutos ajankäytön rutiineihisi
  5. Tukeudu uusiin työkaluihin

Kouluttajana toimii Riikka Pajunen Montevista Oy:stä.

Koulutus toteutetaan yhdessä KAJ ry:n, MAL ry:n ja Viesti ry:n kanssa.

Streamin seuraamiseen tarvitset ainoastaan tietokoneen ja nettiselaimen. Lisätietoja laitteistovaatimuksista lähetetään ilmoittautuneille erikseen.

Ilmoittautuminen päättyy 20.4.2018 klo 16. Mukaan mahtuu 50 TAKUn jäsentä, lisäksi varasijoille otetaan 5. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Koulutus on maksuton TAKUn jäsenille.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset 20.4.2018 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun.

Lisätiedot: Miika Sillanpää / TAKU ry, miika.sillanpaa@taku.fi, puh. 0440 664 800.