Vapaalla tyylillä taitajaksi

10syys09:0010:15Vapaalla tyylillä taitajaksinäkökulmia oman osaamisen kehittämiseen

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:15(GMT+03:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: 10.9. klo 9-10.15
Paikka: webinaari

Työelämän murrosten aiheuttamat uudet taitotarpeet ovat suosittu aihe julkisessa keskustelussa. Tulevaisuuden osaamisina painottuvat mm. oppimiseen, vuorovaikutukseen ja luovaan ongelmanratkaisuun liittyvät taidot. Mutta miten yksittäinen ihminen pärjää työelämän myllerryksessä, ja miten hän voisi käytännössä kehittää edellytettäviä tulevaisuuden työn taitoja?

Ajattelutapa ”yksi koulutus, yksi ammatti” – ei jatkossa enää riitä. Työelämässä saattaa kertyä useita ammatteja jatkuvan oppimisen kautta. Työnantajien osaamisodotukset muuttuvat sen mukaan, millaisia paineita ympäristö asettaa toiminnalle. Oppimistaidot voivat kuitenkin olla pitkän tauon jälkeen ruosteessa ja opiskelu tuntua liian isolta urakalta kiihkeärytmisen työn ja arjen ohella.

Me kaikki kykenemme uudistumaan, kunhan vapautamme itsemme kasvuamme rajoittavista ajatuksista. Miten näemme itsemme ihmisenä ja oppijana, mitkä ovat uskomuksemme oppimiskyvystämme ja kasvun asenteemme? Minkälaista unelmaa tavoittelemme? Mitkä kasvun keinot tukevat luontaista tapaamme toimia? Minkälaisessa ympäristössä kukoistamme?

Kouluttaja Sanna Eulenberger.

Katso lisää ja ilmoittaudu 9.9. mennessä >>

Tämän maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat ja UpPartners, lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi