Työnhaku-työpaja opiskelijoille

04maalis16:0017:00Työnhaku-työpaja opiskelijoilleKesätöitä tai ensimmäistä työpaikkaa kohti!

Aika

(Keskiviikko) 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Sijainti

TAKUn toimisto

Tapahtuman tiedot

Tule mukaan työnhaku-työpajaamme hiomaan työnhakuasiakirjasi timanttisiksi ja kuulemaan vinkit LinkedIn:n tehokkaaseen käyttöön!

Oletko hakemassa tällä hetkellä kesätyötä tai ensimmäistä valmistumisen jälkeistä työpaikkaa? Kaipaatko apua CV:si hiomiseen timanttiseksi ja kommentteja työhakemukseesi?
Tule TAKUn toimistolle saamaan henkilökohtaista palautetta työnhakuasiakirjoistasi ja kuulemaan parhaat vinkit LinkedIn:n tehokkaaseen käyttöön työnhaussa!

Missä: TAKUn toimisto, Mikonkatu 8 a 6. kerros 00100 Helsinki
Milloin: ke 4.3.
klo 14-16 CV:n ja työhakemuksien kommentointi
klo 16-17 Vinkit tehokkaaseen LinkedIn:n käyttöön, erityisesti kesätöitä ja ensimmäistä työpaikkaa ajatellen

Kouluttajana LinkedIn-osuudessa toimii UP Partners:n kouluttaja Susan Calonius, jolla on monien vuosien kokemus uravalmennuksesta. Susanin intohimona on työnhakuasiakirjojen pilkuntarkka viilaaminen, sosiaalisen median käyttö työnhaussa ja verkostointi. Tästä intohimosta ovat hyötyneet valmennettavat, joita Susan on auttanut saamaan tavoitteidensa mukaisen työpaikan. Susan valmentaa ja auttaa kaikkia työnhakijoita, mutta erityisesti luovien alojen osaajat ovat saaneet nauttia hänen rautaisesta ammattitaidostaan.

Ilmoittaudu mukaan täällä. Voit ottaa mukaan myös opiskelukaverisi, joka ei ole TAKUn jäsen! Huolehdithan silloin, että myös opiskelukaverisi ilmoittautuu tapahtumaan ennakkoon.

Mukaan tilaisuuteen mahtuu 36 henkeä paikan päälle (LinkedIn osuus).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.2.

Lisätietoja:

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679