Työhyvinvointikortti

14maalis(maalis 14)08:3015(maalis 15)12:30TyöhyvinvointikorttiAkavan Erityisalat kouluttaa

Aika

14 (Torstai) 08:30 - 15 (Perjantai) 12:30(GMT+02:00)

Tapahtuman tiedot

Aika: to-pe 14.-15.3. klo 8.30-12.30
Paikka: webinaari

Akavan Erityisalat järjestää Työhyvinvointikortti® -koulutuksen yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu niin esihenkilöille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Sisältö ja tavoite:

  • työhyvinvoinnin näkökulmat
  • työhyvinvointi johtamisessa
  • työyhteisön toiminta
  • terveys ja työkyky

Koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita.

Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Päivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Päivän päätteeksi kertaat oppimaasi tentin avulla. Koulutuksen ja tentin suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.

Koulutus voi tarjota uusia ideoita myös käynnissä olevaan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa parhaiten, kun hyvinvoinnin kehittäminen on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulutusta ei ole tarkoitettu työpaikan akuutteihin kriisitilanteisiin.

Ilmoittaudu 29.2. mennessä >>

Kouluttaja: Paula Antell, koulutus- ja kehittämisasiantuntija, TJS Opintokeskus.

Maksuttoman jäsenkoulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat. Lisätietoja satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi